Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hoz izgalomba egy fiút rajtam egy fehér bokazokni vagy fekete harisnya?
Fiúk vagy lányok is válaszolhatnak. :)
22/N
Nekem a 8-10 pontos csajok bármilyen (tiszta) ruhában vagy ruha nélkül is nagyon kívánatosak, akkor is ha durcásak vagy unottak.
7 pont alatti csaj meg törheti magát bárhogy, akkor sem lesz nekem kívánatos...
Én imádom azokat a nőket akik nejlonharisnyát viselnek, alkalmilag vagy mert szeretik mindegy. A szememben egy harisnyás nő az igazi nő! Tehát inkább a harisnya, fekete de inkább testszínü.
38F
Engem nagyon izgalomba hoz ha a szép női lábakon fekete vékony szálú harisnyát láthatok. Mindegy, hogy ez bokazokni, térdfix, combfix, vagy harisnya nadrág. Csask fekete legyen és vékonyszálú, lehetőleg orrerősítés nélkül. És láthassam a lábfejét, lábujjait. Engem ez izgat.
Lábbeliként imádom, ha a harisnyás lábakon lábujjközti szandit visel a Nő !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!