Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy nagy nulla vagyok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nagy nulla vagyok az ágyban attól még lehet barátnőm?

Figyelt kérdés

Elég gyorsan elmegyek, 4-5 perc alatt maximum, az exemet nem zavarta különösebben, mert nyalni jól tudok, és szeretek is, viszont akárhogy próbálkoztam nem tudtam tovább visszatartani, ha oda jutok a jövőben is próbálok mindent megtenni, hogy tovább bírjam. Hozzáteszem az élet többi területén nem vagyok egy csődtömeg, de ez a gyenge pontom

Viszont ahogy láttam itt ,ennél sokkal nagyobbak a nők igényei, szóval csak csalódás leszek a következő barátnőimnek és szakító ok is?

2019. júl. 12. 11:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%
Érzéstelenítő krémet próbáltad?
2019. júl. 12. 12:17
 12/17 anonim ***** válasza:
54%

Keress fel egy Szexuálpszihológust!

Ők ezért vannak, hogy segítsenek, de csak annak tudnak, aki felkeresi őket!

2019. júl. 12. 12:20
 13/17 anonim ***** válasza:
69%
Lehet hülyeség, de miért baj, ha elsőre elmész. Nem maradsz kemény még addig, míg a társadnak is összejön? Esetleg előtte rárántanál? Másodszorra mindig tovább tart.
2019. júl. 12. 12:39
 14/17 anonim ***** válasza:
54%
Még mielőtt majdnem elmész, meg kell állni, és lehet folytatni! Én is lehetnék 5 perces, de néha megállok picit, és akkor annyiszor 5 perc, ahányszor szeretném. No persze ezek a 40-50 perces aktusok nekem sem esnének jól, az már kb. kőkemény sport.
2019. júl. 12. 12:49
 15/17 anonim ***** válasza:
54%
Practice
2019. júl. 12. 13:11
 16/17 A kérdező kommentje:
De kemény maradok, de utána a makk elég érzékeny lesz
2019. júl. 12. 14:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Tanulj meg jól nyalni.
2019. júl. 12. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!