Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nagy nulla vagyok az ágyban attól még lehet barátnőm?
Elég gyorsan elmegyek, 4-5 perc alatt maximum, az exemet nem zavarta különösebben, mert nyalni jól tudok, és szeretek is, viszont akárhogy próbálkoztam nem tudtam tovább visszatartani, ha oda jutok a jövőben is próbálok mindent megtenni, hogy tovább bírjam. Hozzáteszem az élet többi területén nem vagyok egy csődtömeg, de ez a gyenge pontom
Viszont ahogy láttam itt ,ennél sokkal nagyobbak a nők igényei, szóval csak csalódás leszek a következő barátnőimnek és szakító ok is?
Sokféle nö van. Olyan is aki alig vàja hogy tul legyen rajta szoval az 5 perces pont kapora jön.
Plusz pont az 5 percesek az aktivabbak azaz napi többször is megy, ami amugy is jobb, mint egytlen 1.5 oras
Ki lehet vedeni amugy azzal is hogy olyannal vagy aki szereti a szexet azaz eleve "fel van huzva" alapbol es neki is könnyen megy
Nekem volt olyan évfolyamtársam, aki folyamatosan ilyenekkel jött, hogy ő egy hétvégén 17x csinálta a barátnőjével, persze ezt így hangosan a lányok előtt. -_- akko mondta neki valaki, hogy nem mennyiség, hanem a minőség fontos.
Egyik barátom ( 3 volt) sem bírta a szimpla menetet 30-40 percig. Előjátékot nem számítottam bele. Az meg hogy nulla vagy, nem igaz, sok férfi pl. nem szeret nyalni. Mostani barátom első szexnél remegett, két perc alatt elment. Na és? Van ilyen, izgult.
Én sokszor úgy érzem, hogy azok hencegnek a szexuális életükkel, meg hogy mennyiszer csinálják, akiknél valami más kompenzálni való van.
7. Erről nem tudtam, elmegyek orvoshoz, de mindig is ez volt, jó pár éve, ha lenne ilyen rendellenességem, más tünet is lenne az évek alatt, igaz?
Azt kifelejtettem, hogy volt eddig 2-3x olyan hogy negyed órán át bírtam, és akkor igazából azt éreztem hogy bármeddig tudnám húzni, és visszatartani, de ez tényleg a 100+ alkalomból ez a 2-3 volt, erre tud esetleg valaki valamit mondani hogy mitől lehetett? Esetleg hogyan lehet ezt szándékosan előidézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!