Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek volt mar olyan hogy valaki baromi izgatta a szexualis fantaziatokat es szexeltetek vele parszor ugy hogy parkapcsolatban voltatok?
Figyelt kérdés
A parotok tudta nelkul ?2019. júl. 11. 20:49
1/11 anonim válasza:
Van olyan lány aki iszonyat felizgat testileg..
De még nem szexeltem így.
2/11 anonim válasza:
Igen, volt. A csajszi munkatársam volt, és állandóan hajtott rám.
A másik egy ismerősöm, akinek felnőtt munkái voltak, kíváncsi voltam mit tud. 29/F
6/11 anonim válasza:
Sajnos igen! És ami a legszörnyűbb, hogy meg sem bántam! És nem vagyok rá büszke egyáltalán. Évekkel ezelőtt volt és azóta már független vagyok. Most bezzeg nem találkozom ilyen lánnyal :-DDD
48Ffi
7/11 anonim válasza:
Magyarul töcsköltünk e félre már?
8/11 anonim válasza:
Volt és tudott róla mivel ő volt/van 😬😏
Nem szokásom az ilyen azert vagyok vele mert ő b@$Za fel teljesen az idegrendszerem és a szexualis vágyaimat (na meg az érzelmeimet)
9/11 anonim válasza:
Igen, 2 ilyen volt és kölcsönösen izgattuk egymás fantáziáját ezért megtörtént.
A 3.volt a legjobb ,abból fél évig tartó összejárkálás lett.
10/11 anonim válasza:
Én jelenleg ilyen viszonyban vagyok egy sráccal. Kölcsönösen felizgattuk egymást és most összejárunk. Van barátnője de ahogy észrevettem nem igazán érdekli őt, sajnálom is a lányt de ez van, mi most jól elvagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!