Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van a nők csókjainak olyan jó íze, illetve illata?
Már régóta feltűnt, hogy egy hosszabb csókolózás után sokszor órákig kellemes, semmihez sem hasonlítható, leginkább talán édeskésnek mondható íz van a számban. Már több korábbi barátnőm esetében is éreztem, valakinél erősebben, valakinél gyengébben. Emellett ha egy nő sokáig puszilgatja valamelyik testrészemet, akkor annak is olyan finom illata lesz utána.
Lehet, hogy a nők nyála tartalmaz valamilyen feromonszerű vegyületet, mely kiváltja az agyamból ezt az érzetet, akár ízről, akár illatról van szó?
A nők nyála is pont ugyanarra való mint a férfiak nyála, mégpedig hogy segítse az étel lebontását; nincs benne nemi hormon meg feromon meg mit tudom én mi...
A ~nagy titok~ az, hogy több nőnek van jobb szájhigiéniája, plusz egészséges, növény alapú étredje, amik nagyban meg tudják gátolni a keserű szájízt és kellemetlen szájszagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!