Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom kijelentette, hogy nem akar mindig csak szexelni. Lehet ebből probléma később?
Fél éve vagyunk együtt, ez eddig nem volt gond, mert én szűz voltam. Így is csomó más dolgot csinálunk együtt, sport, mozi, séta, hétvégén szoktunk talizni, akkor van együttlét, pedig egy városban élünk. 10+ év a korkülönbség az ő javára.
Mit tegyek? Félek, hogy ez csak rosszabb lesz. Heti 1-2x-i szex így se sok.
Hány éves a pasid? Nincs erekció problémái?
Bocsi h ezt mondom de lehet h már megunta veled a szexetmvagy lehet h m@s dolgok fontosabbak neki mint a szex. Mi csak találgathatunk. Kérdezd meg tőle.
L
Általánosság, de nagyon igaz :
1. Minden nő azt hiszi : hogy szegény pasi, na majd mellettem megváltozik én segitek neki :-), soha nem fog.
2. Sok nő azt hiszi : A semminél még jobb a "szar" kacsolat is, mert fél hogy egyedül marad, ezért szakitás után x idővel mégiscsak visszamenne.
3. Nagyon sok nő : nem tud továbblépni, bizonytalankodik, hogy melyiket válassza, magyarul döntésképtelen.
És szintén jó mondás : A jó szex mindig csak másodsorban elsődleges szempont :-).
A jó szex nem csak orgazmusok sorozatából áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!