Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, ha a mostohates...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a mostohatestvérem nem akar leszállni rólam?

Figyelt kérdés
Ő nemrég szakított a barátjával, és pár hete elkezdett nyomulni rám, taperolni, meztelenkedni, ha fürdök bejönni, szobámba átjárni, bújno ölelgetni. 3 hónapja lakunk csak együtt, és ezt mostanában kezdte el, nem tudom hogy eddig miért nem csinálta, lehet mert barátja volt, de ez rohadt kellemetlen nekem sokszor és nehéz megállnom azt, hogy ne feküdjek le vele ilyen helyzetekben, mert kűlsőleg vonzó számomra, de biztos vagyok benne hohy szexkapcsolat nem működne így, előbb utóbb úgy is többet érezne irántam, lehet most is. Én 19 éves vagyok, ő 3 évvel fiatalabb. Igazából örülnék kommenteknek, akik voltak hasonló helyzetben, mert úgy érzem ha lefekszem vele abból semmi jo nem sülhet ki, mert csak folytatódni fog.

2018. aug. 19. 12:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
46%
Ha nem vérszerinti akkor szexelhettek. De mindig védekezzetek és persze tartsátok titokban!
2018. aug. 19. 12:55
 2/17 anonim ***** válasza:
26%
Fenyegesd meg ha nem áll le beköpöd a szülőknek. Ennyi bőven elég kell legyen egy 16 évesnek. 28/F
2018. aug. 19. 12:59
 3/17 anonim ***** válasza:
44%
Mondd el a szüleidnek, a lánnyak gondok vannak
2018. aug. 19. 13:10
 4/17 anonim ***** válasza:
63%
Simán szexelnék vele titokban
2018. aug. 19. 13:16
 5/17 anonim ***** válasza:
20%
Egyre jobban irtózom ettől a világtól.
2018. aug. 19. 13:17
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre azt lehetne gondolni kamu, de tényleg sok ilyen van
2018. aug. 19. 13:19
 7/17 A kérdező kommentje:
Nem értem attól ő, vagy én miért lennénk undorítóak mert kívánjuk egymást, úgy hogy semmilyen rokoni kapcsolatban nem vagyunk...Nekem mint mondtam az egyetlen probléma, hogyha lefekszek vele, és folytatjuk akkor ő többet fog érezni aztán majd kezdődnek a viták.
2018. aug. 19. 13:30
 8/17 anonim ***** válasza:
79%

nézd meg a Mr. Nobody c. filmet...

halál unalmas lesz, de ott hasonló a szitu.

2018. aug. 19. 14:08
 9/17 anonim ***** válasza:
52%
Fektesd már meg!
2018. aug. 19. 14:26
 10/17 anonim ***** válasza:
Mondd meg h szálljon le rólad
2018. aug. 19. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!