Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti hogyan viselitek a hajatokat szex közben?
Figyelt kérdés
Szeretitek feltűzve viselni a hajatokat? Nekem nagyon tetszik úgy, meddig érő most a hajatok? Kedvenc póz, ami kényelmes is a szexben?2019. júl. 10. 14:27
21/28 anonim válasza:
Kiengedve (fogja ossze a pasi ha akarja😄 vagx inkább huzza jo erosen) ,neha copfban
Lovaglo, kutya a kedvenc
23l
22/28 anonim válasza:
Jobban szeretem kiengedve, még akkor is ha sok esetben "zavaró". Sokkal nőiesebbnek érzem magam tőle. Hátamig ér, lassan hátközépig.
Egyik exem igényelte, hogy néha copfozzam fel magasra, megtettem de nem szeretem.
Kedvenc pózom a kutya.
20l
23/28 anonim válasza:
Picivel váll alá ér, kiengedve van mindig, mert így szereti a párom.
24/28 anonim válasza:
Össze fogva , néha van csak kiengedve
25/28 anonim válasza:
Derekig er a hajam es mindig kiengedve van (a hetkoznapokon is legtobbszor igy hordom).
27/28 anonim válasza:
Nekem rövid hajam van, igaz férfi vagyok🤣🤣
A méretem miatt a kedvenc pózom mikor a nő hason fekszik zárt combokkal, és úgy hatolok be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!