Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti hogyan viselitek a hajatokat szex közben?
Figyelt kérdés
Szeretitek feltűzve viselni a hajatokat? Nekem nagyon tetszik úgy, meddig érő most a hajatok? Kedvenc póz, ami kényelmes is a szexben?2019. júl. 10. 14:27
11/28 anonim válasza:
Fenékig érő hajam van, vagy kiengedve vagy összefogva
Lovagló misszi a kedvenc
12/28 anonim válasza:
általában kiengedem, de a párom mindig felfogja, mert mindig amikor meg akar csókolni, akkor a hajamat találja el :D
szopásnál mindig felfogom viszont
13/28 anonim válasza:
Állig értem a hajam, szóval kiengedve. :D
21
14/28 anonim válasza:
Hátam közepéig ér a hajam, mindig kiengedve van 😀
22/L
15/28 anonim válasza:
Kiengedve volt eddig mert a párom úgy szereti, bár nem értem miért mert hiába engedem ki nem fogja meg szex közbe... na mind1
De derékig ér ugyhogy ezentúl inkább konytba fogom mert körülményes szex közbe.
16/28 anonim válasza:
Copf vagy kiengedve. Nem szoktam külön frizurat készíteni kifejezetten szexhez... bár teny hogy párszor rafekudt már párom akkor azért az fajt rendesen
17/28 anonim válasza:
Mindig összefogva hogy jól megtudja markolni hátúlról😃
18/28 anonim válasza:
Legtöbbször kiengedve. Annyira nem szeretem feltűzve mert hülye fejem lesz tőle meg fekve kényelmetlen. Kb a hátam közepéig ér. Kedvencem a misszionárius.
19/28 anonim válasza:
Vagy kiengedve vagy össze fogva , fenekemig ér , legjobb a lovagló/ misszi
20/28 anonim válasza:
Összefogom. Szpás közben baromi zavaró kiengedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!