Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbált már valaki ilyen vagy ehhez hasonló óvszert?
Figyelt kérdés
Milyen érzés volt egy normál óvszerthez viszonyítva?
Érdemes kipróbálni?
Köszönöm!
2019. júl. 10. 12:09
1/5 anonim válasza:
Igen :D
Vicces. Férfiként annyi a tapasztalat, hogy nehéz felhúzni, és elég szűk (pedig elvilegn nem szűkebb mint egy normál...), és nem pörög le jól, levegő megy alá, szóval kicsit küzdős.
Maga a szex férfiként pont ugyanolyan érzés vele.
A lányoknak viszont más érzés. Durvább, intenzívebb, tépázósabb. Volt akinek nagyon bejött (sokkal gyorsabban a csúcsra jutott), volt akinek nem tetszett / fájt picit, és inkább váltottunk normálra. Aki szűkebb annak nyilván ezt nagyobb kihivás befogadni..
Kb. ennyi.
2/5 Bummer válasza:
Akartunk egyet exemmel próbálni de nincs belőle megfelelő méret.
3/5 Boszorkány_ válasza:
Engem a nevetés fogna el ha meglátnék a pasim farkán ehhez hasonló sz*rokat.
4/5 anonim válasza:
Hogy érdemes-e, azt elsősorban a pároddal beszéld meg. Én nőként biztosan nem akarnám kipróbálni, elég érzékeny típus vagyok, biztos, hogy fájdalmat okozna.
5/5 anonim válasza:
Nagyon finom. Stimulál ingerel rendesen. Nekem nagyon bejött23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!