Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire számít cikinek, ha a férfi pár perc alatt elélvez?
11-es
Így, hogy leírtad a nevét, beugrott, tényleg lidokain. De én nem kenőcs formájában ismerem, hanem spray-ként. Valószínűleg a kenőcs is jó, csak valószínűleg lassabban kezd hatni, és macerásabb letörölni, hogy a hüvelybe ne jusson be.
14-es
Vannak nők akik tudják belül mozgatni az izmokat. Találkoztam olyannal, hogy mozdulatlanul feküdtünk, és olyan mozdulatokat végzett a hüvelyével, hogy percek alatt elmentem. Mintha a kezével rázta volna ki. De rossz indulatú feltételezés a nőkről, hogy ezt azért csinálná bárki is, hogy megszégyenítse a férfit. Meg bolond is lenne ezzel megfosztani magát a kielégüléstől.
Nagyon sokfélék a nők! Oda kell figyelni rájuk, sokat keresgélni, mi a jó nekik, és ebben nem a farkadé a legfőbb szerep. Nem kell azon erezni, hogy hamar elsültél.
Na bumm, majd ha kiismerted a csajt, jobban sikerül. Nem szabad elkeseredni azon, hogy túl korán mentél el, folytasd azzal, amid maradt, kezed, nyelved, segédeszközök. Farok nélkül még csak 25%-os rokkant vagy.
Van a nők között is "gyorstüzelő", aki nagyon hamar elmegy. Egyik barátnőmnek ehhez nem kellett fél perc sem. Utána csak feküdt, és hagyta, hogy addig dolgozzak rajta, amíg nekem is jó lesz. Mellesleg csak akkor jutott el a csúcsra, ha beleült, de akkor igen rövid idő alatt. Minden más pozícióban nem lehetett a csúcsra juttatni, akán órákon át foglalkozhattam az érzékeny pontjaival. Hányszor elsültem idő előtt, mire rájöttem. Adtam volna felés mentem volna el remetének? Egy frászt. Kitartóan kell próbálkozni és tanulni. Az okos nő meg segít ebben. A kérezőnek is azt mondom, dugjanak amennyit csak lehet, és figyeljenek egymásra. Ha az igyekezet mindkét részről megvan, rendbe fog jönni!
(Egyébként olyan nő is van, aki a melleit tudja mozgatni. Nem tudom hogyan csinálja, de igen látványos. Cirkuszi mutatványnak is elmenne.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!