Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek is jól alakult a Sound csajok terén? Megérte az egész éves kemény munka?
Figyelt kérdés
A brutál edzések, a grammra kimért kaja, a sok lemondás, hogy minél jobban nézzetek ki és minél jobban tudjatok csajozni? Én egész évben ezt vártam és most sem okozott csalódást ez a fesztivál.2019. júl. 8. 22:33
11/15 anonim válasza:
Drága kérdező! Sok olyan marha van, aki ugyanazt hiszi, mint amit te leírtál, hogy ott sok jó nő van, ezért odamegy és puff tesztoszterontúltengés. Ha meg télen bezárkózol a konditerembe azért, hogy nyáron egy túlárazott sörrel egy kezedben feszengjen izomtrikóban egy fesztiválon a faszik között az a te bajod :D
Elhinném neked szivesen, de én (bár soundon nem voltam idén) ott voltam Zamárdiban és láttam a nemek arányát is...
Biztos vannak csinos lányok, ezt nem tagadom (barátnőm is volt :D ) De azért az ország összes jó nője? Nem túlzás ez egy kicsit? :D
12/15 anonim válasza:
Jaj azt elfelejtettm: 10-es oltam
13/15 anonim válasza:
Nekem is jól alakult. Béla bácsi/90
14/15 anonim válasza:
Sz.ar lehet neked, ha egész évben csak itt tudsz dugni nőket ennyi erőfeszítés után. :D :D :D Ezen azért elgondolkodnék a helyedben.
15/15 anonim válasza:
ÉN is úgy vagyok mint az első, nekem van pénzem, szóval nem kell ezt a sok szart végigcsinálnom, akármikor jöhet jó nő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!