Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lánytársaim, akik járnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lánytársaim, akik járnak intim gyantára! Hogy nem zavar titeket, hogy idegenek nyúlkálnak a nemi szervetekhez?

Figyelt kérdés

Meg, hogy idegeneknek kell megmutatni? Sokan a nőgyógyászt is traumaként élik meg, pedig az fontos. A gyantázás meg nem?

Egyáltalán nem vagytok szégyenlősek?

2019. júl. 8. 12:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem zavar, nem szex miatt keresem fel.

Ő egy szolgáltató !

Odamegyek lekapja aztán ennyi.

Ha férfi nyújtana ilyen szolgáltatast is elmennék hozzá !,

Sem ezt , sem a nőgyógyászt nem élem meg traumaként.

Sajat döntés, hogy elmegyek hozzá, akkor miert lenne trauma ?

2019. júl. 8. 13:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezer éve ismerem a kozmetikusomat, meg amúgy sem kell pucérra vetkőzni. Ahol gyantázni akar ott félre húzza a bugyimat és kész
2019. júl. 8. 13:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért zavarna? Ha zavarna, nem csinàltanèk intim gyantàt 😂😂

Meg amúgy se úgy kell ellepzelni hogy meztelenűl, széttárt lábal kell lenni.

Bugyit le se kell venni hozzà.

2019. júl. 8. 13:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Hogy tudja leszedni teljesen a szőrt mindenhonnan, ha le se veszed a bugyid? 🤨 Biztos hozzá is ér a kisajkakhoz meg minden.😣
2019. júl. 8. 14:23
 5/7 anonim ***** válasza:
A nogyogyaszt se élem meg traumakent, ezt se szoktam.
2019. júl. 8. 15:12
 6/7 anonim ***** válasza:

kozmetikus előtt is leveszem a bugyit mert nekem az ide-oda huzogatás nem jött be

egyik helyen sem vagyok szégyenlős

2019. júl. 8. 17:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is mindig leveszem a bugyit mert csak macera van vele húzgálni ide oda. Plusz nem akarom hogy véletlen gyantás legyen. Nem vagyok szégyenlős ez csak egy gyanta. Hamar megvan plusz ha az lennék előtte nem csináltatnám meg.
nov. 25. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!