Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit tapasztaltok, mekkora a legtöbb fiú pénisze?
Figyelt kérdés
Igaz az hogy 12-16 cm között van a legtöbbnek?2019. júl. 8. 08:49
12/16 anonim válasza:
Kedves #11-es, gondolom azt várod, hogy állítsak fel valami szaftos relációt a méret és az élvezeti faktor között, de a való élet nem ilyen :)
Hogy kivel volt jó, nem a mérete határozta meg, az sokadrangú kérdés. A lényeg a közös hullámhosszon, a kémián, a fizikai vonzódáson, a technikán, a körülményeken, az egyéni állapoton van, a méret elhanyagolható szempont.
Nyilván, egy tekintélyes péniszre az ember jobban felfigyel, kíváncsibban tekint, mint arra a bizonyos "15/4-re", de ennyi. Mint ahogy a férfiak is jobban megnéznek egy nagymellű nőt.
Ez továbbra is a személyes, szubjektív véleményem, és nem tisztem megbántani vele senkit, szóval béke veletek :)
13/16 anonim válasza:
20 alattival még nem találkoztam, Isten őrizze meg jó szokásomat, szerintem egy 12be belebetegednék lelkileg :D
14/16 anonim válasza:
Dzerintem 16 tol nagyobbak a ferfiaknak.16 cm alatt ritka
15/16 anonim válasza:
Vélemény a másik oldaltól.Nekem 22 cm.30-40 partnerem volt eddig.Az első reakciójuk túlnyomó részt meglepett volt és nem találkoztak ekkorával vagy efölötti mérettel,de mindnek bejött.Egyszer volt vérzése egy lánynak az aktus után mert azt mondta lejjebb van a méhe és ez lehet az oka.De semmi komoly.Akkor kicsit beparáztam és tudtam erre jobban oda kell figyelnem.Bár alapból"óvatos vagyok"Nem vagyok az a durr bele bumm,ész nélkül.Egy másik barátnőmnek kicsit fájt a "hasa"mindig rövid ideig közvetlen utána.de a szex alatt nem fájt neki.Szóval ilyen ritkán fordult elő.Volt egy aranyos lány,mikor beleült azt mondta viccesen h mekkora baromság h legyen kicsi de játékos.F/35
16/16 anonim válasza:
#10 Szerintem le se mérted nekik. Az átlagos méret 14-16 cm, csak a férfiak többsége 3-4 cm-el nagyobbnak hazudja. Szóval te azt állítod, hogy a te tapasztalataid alapján 10-ből 7 férfinak 17-20 cm-es a farka? Akkor miért állítja minden statisztikai felmérés, hogy az átlag 13-16 cm? Még a WHO adatai szerint is 15.1-17.5 cm az átlag. Az europid férfiak 53%-ának akkora, 12.7-15 cm 27%-nak, és csak 15%-nak van 17.6-20 cm-es lószerszáma. Szóval még az ő adataik szerint is majdnem dupla annyi a 13-15 cm mint a 17-20 cm. Szerintem legközelebb vigyél magaddal mérőszalagot az ágyba mielőtt megint 20 centisnek nézed a 16 centist. Bár lehet hogy én tévedek, és tényleg mindíg a lómérettel megáldott egyedeket fogod ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!