Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit tapasztaltok, mekkora a legtöbb fiú pénisze?
Nem tudom, h mekkora a legtöbb pasi pénisze, mert kevés f~rfival volt még dolgom.
L
Nincs vonalzó nálam.
Deszem mérték inkább átlagosnak mondanám
Magyarul nem áthaladtál annyi 18cm+ még 20cm+ os pasi a Való életben mint itt GYK-n
Szerinted mindegyik lány mérőszalaggal a zsebében mászkál?
Vagy ilyen jó a térlátásuk,tippérzékük?
Eddig négy kapcsolatom volt, ez volt a pénisz méretük: 12, 14, 12, 16 cm.
(És szerencsére vastagságra max 4 cm (de a másik háromnak 3,5 cm körül, ami nekem sokkal jobb méret.)
Sziasztok, tudom nem lesz népszerű a kommentem a fotelbetyár gyakorisok között, de én eddig az itt megnyugtatólag hangoztatott "15/4-es átlagméretnél" javarészt nagyobb méretekkel találkoztam, vagy hosszra (17-20 cm), vagy vastagságra (4.5+ cm), és magyarokról beszélünk.
Arányok tekintetében, 10 pasiból: 1 extrém nagy (hosszra ÉS vastagságra is kiemelkedő), 6 átlagon felüli (vagy hosszban, vagy vastagságban nagy), 2 átlagos (a már emlegetett "15/4"), 1 pedig átlag alatti méret (a tényleg kicsi kategória).
De lehet, csak én fogtam ki pont ilyen adottságú pasasokat. Köszönöm, hogy elolvastátok, mehet a lepontozás :)
Ui.: eszem ágában sincs senkit sem megbántani!!!, vitát sem szeretnék gerjeszteni, saját, szubjektív tapasztalatot fogalmaztam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!