Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyhogy tele van a gyk ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyhogy tele van a gyk ilyen kérdésekkel?

Figyelt kérdés
Csomóan keresnek extrém kövér nőt. Hol vannak ezek a férfiak a való életben?

2019. júl. 7. 19:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Vedd észre, hogy mindig a másiknak könnyebb, és csak neked van problémád.

Akinek kis melle van, amiatt van kétségbe esve, akinek kilóg a kisajka, azért. Aki alacsony, azért nem kap nőt, aki sovány, azért. Akinek rövid a farka, azt okolja a kudarcaiért, aki elhízott, abban látja a magányossága okát. És persze a molett, vagy éppen elhízott nők is el vannak keseredve, ha éppen nincs pasijuk. A modell alkatú, szép arcú nők sem mind boldogok, és a daliás, jóképű férfiak is lehetnek elégedetlenek a párkapcsolatukkal, bár nekik azért könnyebb a "merítés".

Tudomásul kell venni, hogy az ismerkedés a legtöbbünknek nem könnyű, kompromisszumokat kell kötni, belenyugodni a valóságba, ami olykor a filmek világától messze esik, és akkor tudjuk élvezni az életet. A magány a legrosszabb, és a szex ugyanolyan jó érzés, ha szereted a párodat, mintha egy tökéletes testű partnerrel csinálnád. Arról nem beszélve, hogy a személyiség hosszú távon sokkal fontosabb, ráadásul stabilabb dolog, míg a testi tökéletesség gyorsan múlik.

2019. júl. 8. 07:56
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Extrém kövérnek nem nevezném magam 😇 biztos vannak ki vitatkoznának ezen velem :) , de én eljutottam arra a szintre mikor elfogadtam, sőt megszerettem magam ❤ járok tornázni, hogy keményítsem magam, magam miatt is teszem ezt, meg így több csokit tudok enni 😍 anélkül, hogy látszódna, de én igenis azt látom, hogy a ferfiak szeretnek bennünket 😅🤤😉 a mi típúsunkat, kapcsolatra is , leginkább ami gond, hogy a 30 alatti korosztály akiknek bejövünk. 😋😎😇

Ismerkedj kérdező de leginkább fogadd el , szeresd magad !!!

2019. júl. 8. 09:38
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én valóban ilyen férfi vagyok. Nem kamu, vállalom magam. Szívesen beszélgetnék veled erről (is). Privit is írhatsz. ;)
2019. júl. 8. 10:37
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is extrém súlyú hölgy vagyok, de mikor a képcserére kerülne a sor, vagy másik platformon való beszélgetésre, sokan meghátrálnak. Valószínű, kapcsolat mellett keresnek valakit, vagy fétisből kedvelik ezt az alakot, esetleg kipróbálnák egy menetre. Ritka aki komolyan és normálisan gondolja.
2019. júl. 9. 10:06
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
14, dettó, mindig csak kapcsolat mellé kellenék.
2019. júl. 9. 10:39
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Én meg kövér férfit keresek de nem igazán találok :((

110-130kg vagy akar annál is több ami érdekelne.

Nem vagyok kamu .

31N

2019. júl. 11. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!