Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyhogy tele van a gyk ilyen kérdésekkel?
Vedd észre, hogy mindig a másiknak könnyebb, és csak neked van problémád.
Akinek kis melle van, amiatt van kétségbe esve, akinek kilóg a kisajka, azért. Aki alacsony, azért nem kap nőt, aki sovány, azért. Akinek rövid a farka, azt okolja a kudarcaiért, aki elhízott, abban látja a magányossága okát. És persze a molett, vagy éppen elhízott nők is el vannak keseredve, ha éppen nincs pasijuk. A modell alkatú, szép arcú nők sem mind boldogok, és a daliás, jóképű férfiak is lehetnek elégedetlenek a párkapcsolatukkal, bár nekik azért könnyebb a "merítés".
Tudomásul kell venni, hogy az ismerkedés a legtöbbünknek nem könnyű, kompromisszumokat kell kötni, belenyugodni a valóságba, ami olykor a filmek világától messze esik, és akkor tudjuk élvezni az életet. A magány a legrosszabb, és a szex ugyanolyan jó érzés, ha szereted a párodat, mintha egy tökéletes testű partnerrel csinálnád. Arról nem beszélve, hogy a személyiség hosszú távon sokkal fontosabb, ráadásul stabilabb dolog, míg a testi tökéletesség gyorsan múlik.
Extrém kövérnek nem nevezném magam 😇 biztos vannak ki vitatkoznának ezen velem :) , de én eljutottam arra a szintre mikor elfogadtam, sőt megszerettem magam ❤ járok tornázni, hogy keményítsem magam, magam miatt is teszem ezt, meg így több csokit tudok enni 😍 anélkül, hogy látszódna, de én igenis azt látom, hogy a ferfiak szeretnek bennünket 😅🤤😉 a mi típúsunkat, kapcsolatra is , leginkább ami gond, hogy a 30 alatti korosztály akiknek bejövünk. 😋😎😇
Ismerkedj kérdező de leginkább fogadd el , szeresd magad !!!
Én meg kövér férfit keresek de nem igazán találok :((
110-130kg vagy akar annál is több ami érdekelne.
Nem vagyok kamu .
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!