Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nőgyógyász szakorvosoknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőgyógyász szakorvosoknak hogyhogy nem áll fel a bré, ha szép nő jön hozzájuk?

Figyelt kérdés

Persze amelyik nem meleg...

Meg lehet ennyire szokni a női testet, nem is egy konkrétat, hanem úgy uen bloc?

2018. máj. 9. 18:27
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
hidd el, hogy meg, az agyban dől el minden, egyébként meg sok szép nő megy az utcán lenge öltözetben, mégis kevésszer látni erektálókat.
2018. máj. 9. 18:31
 2/10 A kérdező kommentje:
Azért az utcán lenge öltözetben látni, és szétett lábakkal látni, esetleg turkálni benne szerintem nem ugyanaz... :D
2018. máj. 9. 18:34
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem a sárgafolyáaos halszagú hüvely gombás nyáljás váladékos szagú hüvely minden szépnőtől elveszi a kedved.
2018. máj. 9. 18:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak beteg nők járnak oda!
2018. máj. 9. 18:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy van, aki el tud gyengülni ha a megfelelő hatás éri. De minthogy az állásukkal játszanának, inkább visszafogják magukat, és nem nőként, hanem "munkadarabként" tekintenek a betegre.
2018. máj. 9. 18:42
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Egy idő után hozzászoknak. Legalábbis egy nőgyógyász haverom ezt mondja, ő már egy jó ideje tolja az ipart, szóval adok a szavára.:)
2018. máj. 9. 19:07
 7/10 anonim ***** válasza:
84%

Nem vagyok nőgyógyász, de ki merem jelenteni, hogy 1-1 szép látványra jut sok nem szép. Ritka az a nőgyógyász, akihez csak fiatal nők járnak felülvizsgálatra.

Szóval elég akár egy 10 perces emléket felidézni és máris nincs instant erekció.

2018. máj. 9. 19:12
 8/10 anonim ***** válasza:
59%
Simán lehet erekciójuk, a fehér köpeny alatt abszolút nem látszik.
2018. máj. 9. 19:25
 9/10 tamas85hmvhely ***** válasza:
63%

Egy kedves nőgyógyász barátom egyszer beinvitált a magánrendelésére. Természetesen orvostanhallgatónak mutatott be a betegeinek és megkérdezte, hogy a vizsgálat alatt bent maradhatok-e. Előzmény, hogy persze én is irigyeltem, hogy milyen jó melója van! Hát amikor kijöttünk, már annyira nem szerettem volna a helyébe lenni. Mint az előttem felszólaló is leírta az esetek többségében nem a fiatal, szép hölgyek jönnek be időszakos ellenőrzésre. Lehet látni és érezni minden finomságot. Ez is egy munka és meg kell csinálni, akkor is ha nem a legszebb munkadarab kerül a kezed közé. És arról is beszélt egy kis sörözés mellett, hogy amit láttam az csak a szebb része a munkájának. Van olyan, hogy be is kell menni a műtőbe. És itt jön képbe például egy terhesség megszakítás (abortusz közismert néven). Említette azt is, hogy kellemes élmény pl. egy elhalt magzat eltávolítása is.

Szóval ez is csak egy munka és minden munkának vannak szebb és kevésbé szép részei. (Mindenki gondoljon a saját szakmájára. Biztos van olyan amit szívesebben csinál és vannak olyan folyamatok is, amit kevésbé...)

Gondoljunk az állatorvosokra pl.! Nagyon szép amikor a kiskutyákat hozzák el beoltatni. Aranyosak, cukik... De ha kihívnak egy szarvasmarha elléséhez, oda is ki kell menni... Vagy ha behoznak egy öreg kutyát, akit altatni kell... És ezek után levonhatjuk a konzekvenciát.

2018. máj. 10. 01:46
 10/10 tamas85hmvhely ***** válasza:
56%

Azt el is felejtettem leírni, hogy elég kínos lenne ha álló karddal dolgozna az orvos. Elég hamar megtalálnák a betegek a területileg illetékes betegjogi képviselő elérhetőségét, az egészségügyi intézmény vezetőjének irodáját vagy soha többet nem mennének a magánrendelésre.

Az orvosi diplomáért elég sok évet kell tanulni és elég keményen. Az nem egy OKJ-s bizonyítvány, amit 3 hónap alatt gyorstalpalón meg lehet szerezni. Az orvosok 99,9%-a nem kockáztatná, hogy vizsgálat induljon ellenük, esetleg a működési engedélyüket felfüggesszék vagy bármilyen vizsgálat induljon ellenük. Ezzel az egzisztenciájukat kockáztatnák. Abban azért biztos lehetsz, hogy a vicces eseteket (NÉV nélkül) megosszák a közvetlen baráti körükkel, nem konkrétan, hanem csak általánosságban, mert ők is emberből vannak.

2018. máj. 10. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!