Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők és lányok, anyámtól kezdve a lány barátomig, miért hiszik azt, hogy én bármelyik pillanatban kaphatnék nőt? Folyt.
Ha te arra vársz hogy más mondja meg neked , hogy csajozz akkor sose leszel ember.
Állj ki magadért, ne legyél ilyen töketlen.
"
Ha te arra vársz hogy más mondja meg neked , hogy csajozz akkor sose leszel ember.
Állj ki magadért, ne legyél ilyen töketlen."
Olvasd el még egyszer a kérdést.
"ja és a kérdésre válaszolva azért mert szeretnek és ez aranyos dolog :)"
Akkor a férfi ismerőseim nem is szeretnek? :( :D
Én ennyiből már totál értem hogy miért nem volt nővel kapcsolatod már egy évtizede :D
Azt viszont én sem értem hogy ilyen jellemmel meg hozzáállással miért gondolják rólad hogy valaha is lesz "ingyen" nőd :)
"Én ennyiből már totál értem hogy miért nem volt nővel kapcsolatod már egy évtizede :D"
Nőként vagy férfiként?
Én ennyiből már totál értem hogy miért nem volt nővel kapcsolatod már egy évtizede.
Férfiként.
Egyszerű, egyetlen kérdésből is lejön az ember jelleme.
Persze mindenkinek rengeteg dimenziója van amibe ennyiből nem látunk bele, de az alap jellem abszolút átszivárog ennyiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!