Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek miért csinálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért csinálja azt a lány, hogy egyik pillanatban még nagyon keresi a társaságom, másnap meg észre sem vesz?

Figyelt kérdés
Van egy lány az egyetemen, elég csinos lány, de nem olyan nagyszájú. Eddig folyton kereste a társaságom és nagyon jól kijöttünk egymással, jól ellehetett hülyülni vele. Tegnap voltunk egyik évfolyamtársunk házibuliján és ott is sokat voltunk együtt, persze más csajokkal is táncoltam, volt olyan aki nagyon rám nyomult, de azért a legtöbbet az említett lánnyal foglalkoztam. Aztán ma meg mintha észre sem vett volna,rám se bagózott. Én nagyon kedvelem őt, de csak barátként tekintek rá, szexbe simán benne lennék vele, de csak ha az nem rontja el a jó viszonyunkat, kapcsolatot nem akarok tőle.
2018. dec. 10. 19:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Ráleheltél az este folyamán?
2018. dec. 10. 19:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet egy hangulatemberrel van dolgod...
2018. dec. 10. 19:57
 3/9 A kérdező kommentje:
Ha hangulatember, akkor én hogy tudok neki segíteni?
2018. dec. 10. 20:01
 4/9 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem nem tetszett neki ,hogy más lánnyal is táncolsz meg rad nyomultak

Szerintem ő többet szeeettet volna toled és a bulin jött rá hogy te nem

Szerintem ezért kerül téged

2018. dec. 10. 21:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem se fekszik neki, hogy nem akarsz tőle kapcsolatot
2018. dec. 10. 21:25
 6/9 A kérdező kommentje:
De hát még alig ismerjük egymást. Miért kéne rögtön kapcsolatba lenni. Amúgy ő is táncolt más fiúkkal a bulin, akik nyomultak rá, és az engem egyáltalán nem zavart.
2018. dec. 10. 21:39
 7/9 Rockarc ***** válasza:

Lehet ez volt a baj. Teged akart, de meg csak nem tudott reakciot kivaltani beloled, pedig probalt.

42F

2018. dec. 10. 23:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Megsertodott. Ha nem erdekelned,ugyanugy viselkedne a csajozgatasaid utsn.
2018. dec. 11. 00:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Velem kolléganő csinálja ugyanezt.

Gondolom jól szórakozik.

2018. dec. 11. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!