Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem ir vissza másnap a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jocika147 kérdése:

Miért nem ir vissza másnap a lány?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Csak azert kérdem meg ezt, mert meg soha nem volt velem ilyen,es egyáltalán nem értem hogy mi a baj. Szoval tegnap randiztam egy lannyal. Atmentem hozza vonattal. O kijott elem bicajjal es kitalalta, hogy setaljunk at abba a varosba ahol en lakom(a ket varos illetve az egyik falu eleg kozel van egxmashoz kb 45p gyalog.) Szoval atsetaltunk tok jol elvoltunk en is nagyon jol ereztem magam meg lattam rajta hogy o is. Rlmentunk a huganal o abba a varosba lakik ahol en. Mar ez is meglepett hogy egybol levitt hozza. Ott is jol elvoltunk. Aztan azz mondta hogy nem akar vonattal hazamenni setaljunk vissza megint. En ebbol is gondoltam hohy jol erzi magat, nem unatkozik ilyesmi... egy parszor bokoltam neki, de nem nyomultam ra.lattam hogy o nem az a tipusu csaj, meg masok is mondtak nekem, hogy ne ugy kezeljem mint a legtobb lanyt.. szoval atkisertem vissza ott megvarta velem a vonatom egy sima szajra puszit adtam megoleltem es hazajottem. Mondta az elejen meg hogy tobb mint egy eve nem volt baratja mert jobb volt neki egyedul.de mar kezd maskepp gondolkodni. Illetve a vegen mondta h van egx srac akibe szerelmes de a fiu le se sz*rja tul akar lepni rajta. A haverom unokatestvere a lany sogornoje.. szoval a haver ( a tudtom nelkul) megkerte az uncsijat h faggasa mar ki a lanyt hogy milyen volt a randj velem. Egy csomo jo dolgot mondott neki a lany de hozzatette hogy nem akarna most tolem srmmit egyenlore a masik srac miiat.. amig el.nem mulnak az erzesei iranta... este irtam a csajnak meg egy joejt uzit, nem akartam aznap meg zaklatni :):D. Visszairt szives smylikkal hogy nekem is joejt kivan. Aztan ma amikor rairtam megnezte de nem irt.vissza. csak siman rakoszontem... aztan vartam egy par orat ed irtam meg anyit hogy van e valami baj ami miatt nem ir.. azt is megnezte demem ir... eleg szarul esik.. en mondtam neki is hogy megertem az erzeseit a masik pali miatt... varnek is ra tenyleg.. szoval a kerdrsem az hogy miert nem ir vissza? Egyaltalan mire volt jo ez az egesz randi akkor? Ha meg arra sem kepes hogy legalabb visszairjon hogy hadjam beken vagy valami... jo lenne ha kapnek par tanacsot,valaszt, de a hulyeseget mellozze aki irni akarja...

Koszi..

21/F

2016. febr. 29. 18:30
 1/3 anonim ***** válasza:
mert leszar téged azért nem ír vissza
2016. febr. 29. 18:33
 2/3 rrrrrreennnnn ***** válasza:
Nem értem. Elmondta vilàgosan, hogy semmit nem akar tőled, màsba szerelmes...
2016. febr. 29. 18:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Mert nem érdekled. Ezt leírtad lényegében a kérdésben. Ezek után mi a kérdés Jocika?
2016. febr. 29. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!