Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen férfi az ideálotok, gondolok itt külső és belső tulajdonságra is?
Ducibb, cuki arccal.
Belsőre legyen hűséges, kitartó, barátságos. Most csak ezek jutottak edszembe..
Külsőre: legyen valamennyire magas,ami mondjuk nem nehéz én 160 cm vagyok ha ettől valaki magasabb tőlem az már jó,
Sötétbarna-Fekete hajszín és fekete szemszín, legyen valami ami megfog az arcában, legyen szakálla - ez a kedvencem - és kicsit testesebb legyen( nem kötelező az izmosság, csak tőlem legyen testesebb- Én elég vékony vagyok, pont ezért.
Belsőre: legyen önbizalma, önismerete, ha nem is minden de azért egyezzen vele jó pár dolog ebből következtetve lehessen vele értelmesen beszélgetni is, megbízható legyen és hűséges, tisztelettudó. Szeresse az állatokat. Nekem ez nagyon fontos. Ne dohányozzon. Meglehessen vele beszélni mindent ha olykor adódna probléma, ne tutyi-mutyi módon hazudozzon a hátam mögött, mint egyesek hanem szemtől -szembe mondja meg ha valami problémája van és ha változtatni kell valamin. Egyszerűen csak értelmes legyen, mind érzelmileg és mind intelligencia szintjén is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!