Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a férfi/női ideálod külső és belső tulajdonságot tekintve?
Ahogy telik az idő mindenkinek más más elvárása van a másikkal szemben. Személy szerint régen a hosszú hajú szőke nőket preferáltam, mára már nem fontos számomra a nőknek a hajszíne annál inkább az összkép, és a belső tulajdonság. Mit gondoltok, milyen az ideális nő / férfi? Kort is légyszíves! 20F
BA
Belsőre nálam előny, ha visszahúzódó, tehát tenni kelljen azért, hogy bármi is legyen. Intelligens, illedelmes, bár ezt mondani se kell..alap, de mégis lenyűgöző tulajdonság. Dohányos nálam kizárva, alkoholnál meg ismerje a mértéket. Lehetne még regényt írni, milyen legyen, de annak nem sok értelme. Ráadásul mindez csak egy kép a fejemben, és lehet majd jön valaki, aki bár nem ilyen, mint leírtam, mégis azért fog tetszeni, mert ő pont olyan, amilyen. A külső meg olyan dolog, hogy rápillantok, és vagy tetszik, vagy nem, de azért egy ilyen nőtől biztos elámulnék.
Olyan, hogy ideálom, nincs. Minden ember egyedi és összetett, nem az alapján dől el, hogy mennyire tetszik összességében, hogy milyen színű a haja, mekkora a melle vagy milyen hosszú a lába. Belsőleg az alapértékek híve vagyok.
Ha meg szimplán a szexualitás oldaláról közelítem meg, akkor a vörös/fekete haj + hófehér bőr kombó nagyon tetszik. De hozzáteszem: nem ez alapján keresek partnert.
Ha az ember kinő a kamaszkorból, rájön, hogy nincs olyan, hogy ideál.
Egy idő után már nem az fontos, milyen a haja, a szeme, a teste, hanem, hogy meg tud-e nevettetni, amikor sírni van kedved, vagy őszinte hozzád, vagy megértő, vagy segítőkész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!