Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nyalás után ti szoktatok fogat mosni?
Ez a legapróbb, legkevésbé fontos dolog szerintem egy kapcsolatban hogy ki mit hogy miért csinál szex után. Jól nyal? Ügyes? Orgazmust okozott? Akkor nem mindegy hogy mos e fogat vagy nem?:D
Ha már kinyalt akkor biztos nem azért mossa mert undorodik tőled.
egyébkent is mindenkinek megvan a saját kis dilije, én kötelező jelleggel ragózom utána.
11: Amúgy igen, fantasztikusan nyal, kb 5 perc alatt eljuttat a csúcsra ☺️
Olyan meg sem fordult a fejemben, hogy undor miatt csinálná.
#13.-anál a pont :-)
Attól függ, mikor megy ki fogat mosni.
AMikor te még azt se tudod hol vagy, ő meg kiugrik az ágyból és rohan ki, vagy amikor már elég volt a szeretkezésből akkor kimentek együtt zuhizni és akkor mos fogat.
Nekem mondjuk mindig is haláálom volt, ha orgazmus után egy lány pl. azonnal felugrik és kirohan a fürdőbe. (nem pisilni). Brutál illúzióromboló tud lenni.
16:
Bocs, egy link akart lenni... :D
Valaki bejelentené? Köszi...
Írjátok csak be a google-kép keresőbe, hogy "HPV mens", ha nem is azonnal, de együttlét után nem árt fogat IS mosni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!