Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, ez titeket kiakasztana?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ez titeket kiakasztana? Most úgy érzem igénytelennek tart ezért?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy a párom (4 hónapja) nagyon tisztaság mániás úgy érzem. Ma együtt voltunk délután vagyis csak én játszottam. Aztán olyan 2 óra múlva szerettem volna meglepni őt és mondtam hogy álljunk félre kocsival és kielégítem még egyszer.(teljesen elhagyott útszakasz, senki nem jár arra) Kiakadt hogy nem tud lefürdeni előtte és hogy a kocsit ne koszoljuk össze. Mondtam hogy oké akkor szálljunk ki a kocsiból de az se volt jó neki mert utálja a szunyogokat, és akkor is 2 órája fürdött már. Majd megkérdezte hogy engem tényleg ennyire nem zavar hogy nem tud lefürdeni. Mondtam hogy 2 órája fürödtél úgyhogy nem zavar. Végülis nem lett semmi. Most úgy érzem igénytelennek tart emiatt. Én viszont szeretem a spontán dolgokat amiket tőle nem kapok meg, sőt szinte semmit sem. A kezét is ujjazás után (márha van előjáték) megtörli, nyalni is csak 1x nyalt ki. Lehet ezen változtatni vagy hagyjam inkább a dolgot? Én már az elején közöltem vele hogy sok mindent szeretek, vele viszont semmit sem lehet.
2019. júl. 5. 22:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%
Basszus. Sajnallak. Komolyan. Hagyd ott es keress hozzad valot. Ebben a kapcsolatban csak mindketten szenvedtek!!
2019. júl. 5. 22:19
 2/18 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem konkrét dolgokat említs neki : szeretném, ha kinyalnál stb.
2019. júl. 5. 22:20
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
a barátnőmet sem zavarja, hogy mondjuk 1 napja nem fürödtem, de engem nagyon... ugyanakkor emiatt nem tartom őt igénytelennek. Nem tudom, hogy szex előtt lefürdesz-e, lehet akkor előbb használná a nyelvét is lent.
2019. júl. 5. 22:22
 4/18 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem hagyd a dolgot. A pasid az az ellentéted. Nem szereti a spontaneitást, persze fontos a higiénia, én is jobban érzem tusolás után magam és jobb akkor a szex, na de h 2 órája fürdött, és ilyen hisztit levág csak mert a bnöje szexelni akart vele. Ez elég ciki. Prűd a pasid.

Sajnállak csajszi.

L

2019. júl. 5. 22:24
 5/18 A kérdező kommentje:
Említettem☹️ de már nem.elment tőle a kedvem, mert miután kinyalt elment fogat mosni. Nekem ez megalázó volt.
2019. júl. 5. 22:24
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, h lányként ide írtam.

4 voltam

2019. júl. 5. 22:26
 7/18 A kérdező kommentje:
Természetesen fürdök előtte. És azt nem is várom már el hogy ő utána bármit is csináljon. 2 menet nincs is, mert már közben fürdést kéne beiktatni, mert ha benedvesedek már kézzel sem játszik.
2019. júl. 5. 22:26
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez így nem jó neked! Hosszútávon rosszabb lesz. Hagyd ott mert total ütközik a szexuális elvetek. Hidd el megfogod találni aki valóban illik hozzád. Aki nem finnyazni fog, hogy nem fürdött le, hanem repesni fog az oromtol, hogy spontán lecuppantod az autoban.. És ilyen pasibol többet találni, csak most nem volt szerencsed de ne b_ssz ki magaddal és ne is foszd meg magadat az élvezetektől..

22l

2019. júl. 5. 22:29
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
ha neked ez megfelel igy maradj vele ha nem,tipli...
2019. júl. 5. 22:30
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kapcsolat halálra van ítélve. És az ilyeneknek jön össze barátnő? Ez az amit soha a büdös életben nem fogok megérteni.
2019. júl. 5. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!