Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igénytelennek számít, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igénytelennek számít, ha egy férfinek szőrös a mellkasa?

Figyelt kérdés
A legtöbb nőnek ugyebár a szőrtelen tetszik, de igénytelennek tartjátok azt a férfit, akinek alapból szőrös, és nem is szőrteleníti?
2018. jún. 18. 18:13
 1/10 anonim ***** válasza:
73%

"A legtöbb nőnek ugyebár a szőrtelen tetszik" - fenéket. Tiszta legyél és ápolt, ennyi. Az a nő, aki szőrtelen srácot akar, általában nem Rád, hanem egy tizenéves fiúcskára vágyik, "jó" esetben azt is képzeli a helyedre szex közben.

Intim helyeken (szemérem, hónalj) érdemes szőrteleníteni, fazon-igazítani, de még itt is változó, hogy melyik nőnek mi jön be.

2018. jún. 18. 18:17
 2/10 anonim ***** válasza:
87%

Ez teljesen tévedés 😊

19L

2018. jún. 18. 18:19
 3/10 anonim ***** válasza:
83%

Helyesbítek, a lányoknak tetszik a csupasz mesztelen csiga test.

Volt ilyen jópár nővel akikkel beszéltem, hogy szóba került ez a téma, mind a szőrös mellkast preferálta. Sőt volt olyan is, aki leszoktatta a barátját a mellkas gyantázásáról, mert sokkal férfiasabbnak tartja, ha szőrös.

Nyilván ez is csak pár vélemény, van aki a csupaszt szereti, de a környezetemben nem az a divat. Én ennek meg csak örülök, mint szőrös mellkasú férfi.

24/f

2018. jún. 18. 18:19
 4/10 anonim ***** válasza:
57%
#1-es hülyeség, hogy ha valakinek nem szőrös a mellkasa attól miért ne lehetne férfias? Nekem pl egy deka szőr sincs a mellkasomon, sőt szinte sehol. És nem azért mert szőrtelenítek. Még is férfias vagyok. És nem nézek ki úgy mint egy 15 éves. 22/f
2018. jún. 18. 18:21
 5/10 anonim ***** válasza:
62%

#4-es nem azt írtam, hogy ne lennél szőrtelenül is férfias, drágatündérbogaram. Ne hisztizz, mert attól viszont tuti nem leszel az. :D

A lényeg, hogy ha nem vagy koszos és büdös, és egy fokkal még szebb is vagy az ördögnél, akkor semmi baj azzal ha szőrös vagy, sem pedig azzal, ha nem. Egyszerűen nem ezen múlik.

2018. jún. 18. 18:26
 6/10 anonim válasza:

Nem! Szerintem szexi. 😊

18/L

2018. jún. 18. 18:29
 7/10 anonim ***** válasza:
42%
Most mondd azt, hogy Korda Gyuri bácsi nem szexi a Balcsiban szőrős háttal is? Nézd meg a klippet és még férfiként is elélvezel a látványtól :D Szóval én azt mondom ne csak a melled, hanem a hátad is legyen tiszta szőr! Szőrt mindenkinek. - Csubi -
2018. jún. 18. 18:40
 8/10 anonim ***** válasza:
78%

Én nem szeretem a csupasz csigákat.

Ferfiasabbnak tartom, ha szőrös a mellkas.

Csak legyen ápolt. Ennyi

2018. jún. 18. 19:04
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nem tetszik a szőrös. Az, hogy igénytelen-e, szerintem férfi többi jellemzőjén múlik. Tehát létezhet olyan férfi, akinek illik a stílusához, hogy szőrös, mert egyébként is pl nagydarab, kigyúrt és általában odafigyel magára, így látom, hogy azért hagyta magán, mert illik hozzá és nem csak lusta volt leszedni, de pl. egy más stalusú "piperkőcebb" fiúhoz lehet, hogy egyáltalán nem illik és nem tudok másra gondolni, minthogy lustaságból nem szedte le, vagy, hogy ennyire nem érzi, hogy nem passzol hozzá és ezt igénytelennek látom.
2018. jún. 18. 19:34
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon szőrös, az nem jön be. Ha csak kicsit, az nem zavaró.
2018. jún. 18. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!