Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igénytelennek számít, ha egy férfinek szőrös a mellkasa?
"A legtöbb nőnek ugyebár a szőrtelen tetszik" - fenéket. Tiszta legyél és ápolt, ennyi. Az a nő, aki szőrtelen srácot akar, általában nem Rád, hanem egy tizenéves fiúcskára vágyik, "jó" esetben azt is képzeli a helyedre szex közben.
Intim helyeken (szemérem, hónalj) érdemes szőrteleníteni, fazon-igazítani, de még itt is változó, hogy melyik nőnek mi jön be.
Helyesbítek, a lányoknak tetszik a csupasz mesztelen csiga test.
Volt ilyen jópár nővel akikkel beszéltem, hogy szóba került ez a téma, mind a szőrös mellkast preferálta. Sőt volt olyan is, aki leszoktatta a barátját a mellkas gyantázásáról, mert sokkal férfiasabbnak tartja, ha szőrös.
Nyilván ez is csak pár vélemény, van aki a csupaszt szereti, de a környezetemben nem az a divat. Én ennek meg csak örülök, mint szőrös mellkasú férfi.
24/f
#4-es nem azt írtam, hogy ne lennél szőrtelenül is férfias, drágatündérbogaram. Ne hisztizz, mert attól viszont tuti nem leszel az. :D
A lényeg, hogy ha nem vagy koszos és büdös, és egy fokkal még szebb is vagy az ördögnél, akkor semmi baj azzal ha szőrös vagy, sem pedig azzal, ha nem. Egyszerűen nem ezen múlik.
Én nem szeretem a csupasz csigákat.
Ferfiasabbnak tartom, ha szőrös a mellkas.
Csak legyen ápolt. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!