Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondhat ilyet egy nő egy férfinek?
Figyelt kérdés
Egy csaj ismerősömmel tegnap a bulin beszélgettünk. Már egyikőnk sem volt józan és olyanokat kezdett el nekem mondogatni, hogy "imádok szerelni", "hónapok óta nem voltam együtt senkivel sem, annyira gáz ez" ha és még valami ilyesmit: "akármit megtennék most egy jóképű fiúval." Én meg mondtam magamban, hogy "neked még mindig jobb, én még nem is szexeltem 22 éves létemre." Valahogy a szexre terelődött a téma... Végül otthagytam, mert úgy is részeg volt, vagyis lett egy óra múlva... Mondjuk amúgy se az esetem és a belsője sem vonzó..2018. máj. 21. 20:43
1/11 anonim válasza:
Szerinted miert mondhatta?😂🤔 Gondold at mar felnott fejjel..
2/11 anonim válasza:
Meg akarta b***atni magát mert el volt ázva. Nem nagy rejtély.
3/11 anonim válasza:
Hogy rakd be ha jóképű vagy . Vagy hívd a haverod ha ő az.
4/11 anonim válasza:
Mert az alkohol vágyfokozó hatású.
És lehet, hogy le akart teperni emiatt!
6/11 A kérdező kommentje:
De még annak idején azt mondta, hogy nem jövök be neki. Csak poénból kérdeztem meg annó, de nem volt a válasz. Amúgy sem akarhat tőlem semmit, mert nagyon jól néz ki. Attól, mert nem az esetem, elismerem, hogy bombanő, de nem vágyom rá, meg ő se rám, mert nálam talál százszor jobb pasikat, meg régen is jobb pasijai voltak, mint én.
2018. máj. 21. 21:30
7/11 anonim válasza:
azaz.
magyarázd meg indokold meg a hülyeséged.
8/11 anonim válasza:
Béna vagy, mikor és hogy akarsz te akkor szexelni ha így sem.
9/11 anonim válasza:
blablabla... Így nem is lesz nagyon csajod.
10/11 anonim válasza:
Az alkohol nem vágyfokozó hatású, csak az őszinte igazi énjét fedi fel az embernek,valaki vagy tetszik vagy nem, ezen az alkohol nem változtat szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!