Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivel milyen szexbaki/k történtek?
Figyelt kérdés
Nemet és kort2019. júl. 5. 06:47
11/16 anonim válasza:
"60 éves vagyok,500-nál több barátnőm volt"
"aktus végén azt vettük észre,hogy a plébános mereven bámul bennünket és maszturbál..."
Aha.😂
12/16 anonim válasza:
első szex, barátnővel, 26 évesek voltunk
nyúlok be a bugyiba hátulról...mondom ez a nedvesség kicsit furcsa...
oké, hogy meleg, de nem folyósabbnak kellene lennie?
hát bizony erőteljes kakó maradvány volt a téma.
azzal a nővel együtt voltam 1 évig, a lehető legnagyobb szegénye a pályafutásomnak.
13/16 anonim válasza:
Jo sztorik ksr hogy nekem nincs,de biztos lesz ha majd en is csinalom.
14/16 anonim válasza:
Fekáliával aludtam a fesztiválon sátorban egy anál után. Tavalyi soundosok fotózták is.
Másik baki a most születendő fiam...
15/16 anonim válasza:
28F
Volt egy exem aki szex közben orgazmusnál fingott egyet... Na ezért lett ex..
16/16 anonim válasza:
Nekem olyan volt hogy baratnöm oralozott nekem meg kezzel verte eleg kemenyen nagyon felvoltam izgulva es mikor spricceltem nem a szajaba mant hanem egy megerrel odebb a taskajara amit ugy kapott kölcsön. Jo magy adag beteritette.:D suroltuk utanna mindennel nehogy kiderüljön.xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!