Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi számít perverznek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít perverznek egy férfi számára? Az orál pl? 🤔 22/L

Figyelt kérdés

2019. júl. 3. 21:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, na kb én is így gondolkozom.. :)
2019. júl. 3. 21:37
 12/20 anonim ***** válasza:
28%
Úgy kinyal egyszer valaki, hogy beszarsz, Nahhh, akkor már a kaki sem lesz perverz... :D
2019. júl. 3. 21:38
 13/20 A kérdező kommentje:
#12 bics. A kakipisi abberacio. Csak hulyen fogalmaztam.
2019. júl. 3. 21:40
 14/20 anonim ***** válasza:
a nekrofília
2019. júl. 3. 21:43
 15/20 anonim ***** válasza:

Kinek mi?

Pl.: a bdsm perverz

2019. júl. 3. 22:08
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem engem szopsz, na az pl nagyon perverz. :D

32/f

2019. júl. 3. 23:19
 17/20 anonim ***** válasza:
Az orál az nem perverz dolog, de a kaki pisi stb az mar igen.
2019. júl. 3. 23:27
 18/20 anonim ***** válasza:
korábban is mindent szerettem a szexben, feleségemmel is mindent. Még első pár szex alkalmával megkértem ,térdeljen fölém, tul.képp dugj0n meg a szájával. már korábban szerettem, mert közben popsiját tudom markolászni, cici is elérhető két kézzel, ha lenéz arcát, mosolyát, élvezetét is látom rajta, haja lobogását ahogy élvez... neki ez új volt, exe egy barom volt. neki ő sem csinált orált. Ő is megkért nemsokára, hogy térdeljek fölé! ez nekem volt furcsa, én éreztem kicsit megalázónak. kb 4-5x kellett megkérdeznem (nem egyszerre, hanem több külön alkalommal) hogy biztos nem megalázó, hogy jól szájbadug0m, és fölötte térdelek? Mondta nem, nemi tetszik, élvezi nagyon, a helyzetet, a pózt, a farkamat, és hogy teleélvezem a szájacskáját. kb ennyi beszélgetés kellett nekem, hogy feloldódjak, de nem az oráltól, hanem a fölétérdeléstől. az utána való csók meg ledöbbentett, hogy teljesen természetes neki is, és ő is örült, hogy én is simán kinyalom a punciját utána is, meg megcsókolom szájbaélvezés után is. persze nem mindig, de kb minden harmadik után van kedvünk ilyenhez is.
2019. júl. 9. 20:38
 19/20 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más itt nincs univerzális válasz. Az számít, hogy ami téged izgat az a partnered is izgassa, vica-versa.
2019. júl. 10. 23:44
 20/20 anonim ***** válasza:

az orál???

mondjuk,ha az aki szopik mondjuk ugat,vagy mekeg,esetleg béget akkor mondjuk...de ha ember az aki szopik akkor semennyire sem az.

2019. dec. 27. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!