Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi miért nem éli át a szexet?
Ezt hogy érted? Én annyit mondtam neki anno, h szeretem, ha jól meg vagyok dgva. Ez lehet a baj?
Azt mondta, azt ő is szereti, szereti közben a csúnya beszédet, stb.
Lehet azt látod rajta, hogy másfele figyel, koncentrál nehogy hamar elmenjen és "jól meglegyél dųgva".
Azt hiszem ezt hívják öngólnak.
Nem várok el semmit, ezt csak megemlitettem, attól még szeretném a "sima" szexet is.
Annak örülnék, ha ő is élvezné. Azt állítja, élvezi, meg neki jó, de nem ezt látom. Csak csinálja, mint vmi kötelességet. Nem veszíti el a fejét, nem "falja a testemet", nem látom rajta, hogy odáig lenne értem, kívánna. Csak letudja a kötelezőt.
Fogalmam sincs, neki mi a jó, azt mondja, ez így neki jó, de nem ezt érzem. A "csúnya beszéd" az ő ötlete volt, ő kérte, nekem is bejön.
Nem tudom, mit gondoljak. Én nem jövök be neki.. Vagy meleg. Vagy fogalma sincs, milyen amikor az ember atadja magát egy jó szexnek.
Aham. Értelek. Azt hiszem. Nem a "dugás" részével van a gond akkor hanem a szeretkezés egészével.
"Neki ez jó". De hol vagy ebből TE?
Ez hosszú távonnem fog működni. 😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!