Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy férfi miért nem éli át a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi miért nem éli át a szexet?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy nem adja át magát az érzésnek, legalábbis nem látszik rajta. Azt csinálja, amiről tudja h szeretem, de az sem természetes mozdulat.
2019. júl. 3. 20:59
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Mert ő nem szereti azt, amit te szeretsz.
2019. júl. 3. 21:00
 2/9 A kérdező kommentje:

Ezt hogy érted? Én annyit mondtam neki anno, h szeretem, ha jól meg vagyok dgva. Ez lehet a baj?

Azt mondta, azt ő is szereti, szereti közben a csúnya beszédet, stb.

2019. júl. 3. 21:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Kerdezo: fogadjatok el egymas vagyait.
2019. júl. 3. 21:05
 4/9 A kérdező kommentje:
De úgy látom, nem élvezi és ez zavar. Elfogadnam, ha tudnám, mit.
2019. júl. 3. 21:07
 5/9 anonim ***** válasza:

Lehet azt látod rajta, hogy másfele figyel, koncentrál nehogy hamar elmenjen és "jól meglegyél dųgva".

Azt hiszem ezt hívják öngólnak.

2019. júl. 3. 21:36
 6/9 A kérdező kommentje:
Általában inkább nehezen megy el.
2019. júl. 3. 21:37
 7/9 anonim ***** válasza:
De ezt várod el tőle. Nem? Hogy jó sokáig csinálja?
2019. júl. 3. 22:16
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem várok el semmit, ezt csak megemlitettem, attól még szeretném a "sima" szexet is.

Annak örülnék, ha ő is élvezné. Azt állítja, élvezi, meg neki jó, de nem ezt látom. Csak csinálja, mint vmi kötelességet. Nem veszíti el a fejét, nem "falja a testemet", nem látom rajta, hogy odáig lenne értem, kívánna. Csak letudja a kötelezőt.

Fogalmam sincs, neki mi a jó, azt mondja, ez így neki jó, de nem ezt érzem. A "csúnya beszéd" az ő ötlete volt, ő kérte, nekem is bejön.

Nem tudom, mit gondoljak. Én nem jövök be neki.. Vagy meleg. Vagy fogalma sincs, milyen amikor az ember atadja magát egy jó szexnek.

2019. júl. 4. 08:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Aham. Értelek. Azt hiszem. Nem a "dugás" részével van a gond akkor hanem a szeretkezés egészével.

"Neki ez jó". De hol vagy ebből TE?

Ez hosszú távonnem fog működni. 😒

2019. júl. 4. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!