Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyire kell egy lánynak perverznek lennie?
Figyelt kérdés
Nagyon csöndes,visszahúzódó ember vagyok. Mennyire kell így perverznek lennem,hogy megfeleljek egy férfinak?2019. júl. 3. 00:58
1/17 anonim válasza:
öhmmm most akkor megmondják mennyire legyél perverz és úgy lesz?
2/17 anonim válasza:
Nálam az nem kizáró ok, ha csendes és visszahúzódó valaki.
Perverz ne legyen, de azért legyen kb hozzám hasonló libidója és legyen nyitott és merje kommunikálni, ha valamit kipróbálunk és nem jön be neki.
3/17 anonim válasza:
Nem kell annak lenned, csak a hálószobában
5/17 anonim válasza:
Ha nekem akarsz megfelelni, akkor minél jobban!
6/17 anonim válasza:
Először is a legnagyobb hiba az életben, ha másnak akarsz megfelelni. Ne tedd! Majd ha igazán szerelmes leszel, a perverziód úgy is feléled magától. Meg aztán a csendes tóban lapul a perverz béka...vagy valami ilyesmi a mondás, most nem tudom pontosan. Mivel nő vagy, és feltételezem a komolyabb réteget képviseled, ezért te érzelem orientált vagy, és a perverz vadállatot is ilyen módon lehet előcsalogatni belőled.
7/17 anonim válasza:
Ha nem nyeld le de nem is rátod rám az esernyőt, az már nekem korrekt.
32/f
8/17 anonim válasza:
Annyira hogy egész nap bírd ha kényeztetnek.
9/17 anonim válasza:
Megfelelj a férfiaknak? Nincs olyan amit ha csinálsz az kollektiven tetszeni fog. Egy valakinek tetszél.
10/17 StevenUp válasza:
Ha definiálnád nekem azt hogy mit jelent az hogy "perverz" akkor máris okosabb lennél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!