Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyire kell egy lánynak perverznek lennie?
hát, pl a visszahúzódó lányokból szokott kijönni a legtöbb perverzebb vágy. sok barátnőmmel, és feleségemmel is mindent szeretünk a szexben, azaz nekünk a popsi, szájbaélvezés, spermás csók, spermanyelés, puncibe élvezés után kinyalás, majd csók, vagy ilyesmi teljesen természetes, hizsne ezek mind mi vagyunk. teljesen szeretjük a másikat, ahogy van, és aki ő. De ehhez egymásra kell találni! akivel nem illesz össze, azokkal lesznek konfilktusok, nem csak szexben... akivel összeillesz, ővele le kell horgonyozni. harmónia a legnagyobb dolog az életben. Én korábban voltam csoportos szexekben is, nem sokszor, 3-4 éve kb 6-7-ben, és nekem tetszettek azok is, de most akkora a harmónia, hogy nagyon ritkán hiányzik picit a többes plussz izgalma, mert ott meg annyiféle más dolog volt, egyiknek ez nem tetszett, másik azt nem tette, vagyn em akarta... keresd azt, aki hozzád passzol vágyban is.
akkor nem kell megfelelned, hanem magadat tudod adni, és amit kérsz is, megkapod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!