Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk tényleg jobb, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk tényleg jobb, ha egy lány nehezebben adja oda magát?

Figyelt kérdés
Persze nem csak az "agyhúzásról" beszélek.
2019. júl. 2. 21:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy lány/nő első randin már kefélne az nálam nem jó jel, nem is várom el.

Ha úgy látom hogy értékes, értelmes a csaj akkor várok rá 1 hónapot, annyit megér.

2019. júl. 2. 22:22
 12/13 anonim ***** válasza:

én nem játszmáztam soha, mindig kimutattam hogy számomra fontos a szexualitás, a férfiak értékelték ezt. az önbizalom hiányos, béna pasiknak szokott ez probléma lenni. nagyon sokszor dugtam első randin, ha kölcsönös volt a szimpátia hamar a tárgyra térek, egy igazi férfi ilyenkor tudja mi a dolga. ja és nem dobtak el soha, inkább futottak utánam mint a kiskutya. ti férfiak szeretitek a szexet? mert mi is.

N

2019. júl. 3. 07:36
 13/13 xKakashix ***** válasza:

én személy szerint szeretem a kihívást, sokkal jobb érzés utána ha "megszerzem" a lányt, jót tesz az ego-nak :D

de az se jó ha nagyon nehezen adja magát, mert rá lehet unni, na meg egy bizonyos szinten elbizonytalanító is lehet (nőknél sose lehet tudni biztosan, hogy mi miért van)

nyilván aki csak dugni akar annak nem fog tetszeni és valószínű hagyni is fogja egy idő után..

2019. júl. 3. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!