Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, nektek a hüvelyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nektek a hüvelyi orgazmushoz kb hány perces aktusra van szükségletek?

Figyelt kérdés
Nyilván szóhoz szól a kérdés, akik képesek hüvelyi orgazmusra.
2019. júl. 2. 20:34
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
9: Petsze, persze tudjuk, itt mindenkinek 20+ van és minimum 3 órát bír egyhuzamban. A nők pedig 10 orhazmusig meg sem állnak.
2019. júl. 2. 22:16
 12/20 anonim ***** válasza:

Képzeld vannak jobb pasik is nem csak az átlag néhány percig bíró tarsaid. És a nők ha utána olvasol egymás után elég sok orgazmusra képesek nekem 6-7 sikerült eddig volt párommal aki 45percig is nyomta

Rasegito tabletta, ez jó volt 😅😅

2019. júl. 2. 22:22
 13/20 anonim ***** válasza:

Nem vagyok ideges, nincs neked elég eszed ahhoz, hogy felhúzz. Csak mindig elcsodálkozom miért jó neked és a többi fogyatékos lúzernek itt trollkodni, és szexről fantáziálni ahelyett, hogy előbújnál a barlangodból és beraknád a szánalmas gyíkod egy igazi punxiba a szőrös tenyered helyett...

Költői kérdés volt, ne gondolkodj a válaszon, még megerőltetnéd a kicsi agyad..!! ;)

:P

2019. júl. 2. 22:36
 14/20 A kérdező kommentje:

Biztos azért szól minden 2. kérdés 5 perc alatt elmenő barátokról, mert nem akarja senki 45 percig csinálni 😆

Meg az elélvezni nem tudó nők is csak szórakozásból riogatják ki a kérdéseiket.

2019. júl. 2. 22:48
 15/20 anonim ***** válasza:
2Perc ha nagy a farok
2019. júl. 2. 23:22
 16/20 anonim ***** válasza:
Jesszus. Az én exem is bírt fél-1 óra szexet mindenféle készítmény/tabletta nélkül, de nem volt 10 orgazmusom mint ahogy te állítod, csak 1, én nem vagyok képes többre, de szerintem más nőnek se lesz 10 orgazmusa szóval nem tudom mi alapja van ennek a kiakadásnak. Második válaszoló voltam.
2019. júl. 2. 23:39
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon hülye egy gyerek 😅 ez azt hiszi hogy mindenkinek 5perc alatt elkell élveznie csak mert ide kiírják páran kérdésnek?? Amiről ugye fingod nincs hogy igaz e vagy sem 😂😂
2019. júl. 2. 23:43
 18/20 anonim ***** válasza:
Sajna csak magyon ritkán élvezek így el, ha jó az elő játék kb olyan 10-15 perc
2019. júl. 3. 06:52
 19/20 A kérdező kommentje:
17: Hogyne, mert biztos csak az az igaz, amit te írsz.
2019. júl. 3. 08:03
 20/20 anonim ***** válasza:

én vagyok a 4-es válaszoló

Nem azért írtam a választ, hogy vitát indítsak.

És ami az én tapasztalataimat illeti, nem mindenki bírja ennyi ideg.

Főleg azok állják a sarat, akik rendszeresen sportolnak, bírják a terhelést.

És nem is mindenkivel van hüvelyi orgazmusom. Ez van.

2019. júl. 3. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!