Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza a kezdetekhez? (Bovebben lent)
Ha a szexualis eletemet kellene leirnom, csak annyit mondanek "Orgazmus nelkul visszatertem a szingliseghez." Lassan a szuzhartyam is visszano.
Mar poenosan fogom fel illetve idezem vissza, milyen volt a szex a parommal. Nem volt vele gond... Vagyis de. Miutan o elelvezett es en kozel voltam hozza, eldolt mellettem, mint egy zsak krumpli, ragyujtott es beszelgetest kezdemenyezett, vagy filmet tett be, vagy nagy ritkan magahoz olelt, az en orgazmusom meg elmaradt. Nem voltunk egyutt sokaig, csak 4 honapig, de o vette el a szuzessegem. 24 evig vartam, sosem hittem, hogy o az igazi, tetszettunk egymasnak, vonzodtunk egymashoz, es ugy voltam vele kezdjuk el eletem ezen szakaszat. Mindent kiprobaltam, ami izgatta a fantaziam es amikre kivancsi voltam... tobbnyire. De a legfontosabb, ami igazan erdekelt, az az orgazmus.
Mar kulon valtunk, de azota neha elmerengek rajta, hogy en voltam a felelos az elmaradasert vagy o. Anno ugy ereztem szegeny mindent megprobalt. Viszonyitasi alapom nincs (azota szingli vagyok) , de annyi tapasztalatom sem, hogy tudjam, hogyan keruljem el, hogy a jovobeli kapcsolataimban a pasi ne erezze magat csalodottnak vagy benanak, ha esetleg nem sikerul engem a csucsra juttatnia.
(Azt sikerult megtapasztalnom, milyen orgazmus kozeli allapotban remegni, aztan minden aprosagon puffogni. Hiaba a kozerzetemnek nem tett jot az elhanyagolas.)
A kerdesem az lenne, es nyilvan hulyeseg, de nem igazan tudok tanacsot kerni senkitol, hogy mit kene megteremtenem ahhoz, hogy sikeruljon atesnem a gaton, ami az orgazmust okozhatja? Egy tapasztaltabb ferfi? Hosszura elnyult elojatek? Kettos kenyeztetes (csiklo+behatolas)?
Kinek mi a tapasztalata? Honnan tudom, hogy az adott erzes orgazmus lenne/volt-e?
25/L
Egy olyan pasi kéne neked, akinek nem annyi a szex hogy ő elmegy, és pá.
Nálam sokszor addig nincs szex, amíg a párom el nem ment. És még akár aktus után is kényeztetem.
Keress fel, ha érdekel a dolog 😂😂😂
Kezdetnek a saját tested megismerését ajánlanám.
Térképezd fel, mi okoz neked örömet, maszturbálj!
Amúgy még sohasem maszturbáltál?
Gyakorlás teszi a mestert. Akkor fogod elvezni ezt az egészet, ha el leszel lazulna. De amig csak állandoan azon fogsz gorcsolni, hogy neked jo legyen, addig soha nem lesz jo. Es ellazulni meg megszolni a szexet és igazán átadni amgad az elvezeteknek akkor fogod, ha végre megbékélsz magaddal. En ugy erzem, hogy kicsit belul szegyenled hogy keson vsztetted el, esetleg hogy nincs sok tapasztalatod. Vágj bele a kalandba. Fekudj le pár emberrel, akár csak futokaland, hogy végre megbátrulj egy kicsit, és ne érezd magad kezdonek. Veluk az a jo, hogy nem kell hogy nagyon torodj az o gondolataival. Ne érts félre, nem eloszor látott férfival csináld, de olyat akit kicsit ismersz, barátod, de nem a pasid. Egy pár ilyen alkalom meghozza a bátorságod, megszokod, és feloldodsz valoszinuleg. Uátna minden egyes alkalommal konnyebben és konnyedebben fogod venni.
Persze, ehhez le kell gyoznod magadban valami gátat, de csak ossze kell szedni a bátorságod.
28F
Hihetetlen srácok hogy ezt a sok marhaságot be veszitek ...
Tényleg ennyi ennek a részlegnek a szellemi színvonala ?
Tényleg csak azt tudom mondani hogy mindenki olyan virágot szagol amilyet szedett magának...
Ha nem tudtok egy problémát megbeszélni akkor alkalmatlanok vagytok a kapcsolatra
Fáj valami? Mond el
Nincs orgazmus? Mond el
Nem jó vele a szex? Mond el
Mi ebben a nehéz? Mi ebben a lehetetlen?
Addig nem lesz normális kapcsolatod kedves kérdező míg a kommunikációs részét nem tudod abszolvalni kapcsolaton belül. Ez a legnagyobb probléma
Koszonom mindenkitol a valaszokat, es elnezest, hogy keson reagalok.
Kedves kerdezo! Van szam, tehat beszelek es kerdezek. Akkor, abban a pillanatban, abban a helyzetben nem mertem megszolalni. Nem volt eleg batorsagom ahhoz, hogy en, mint tapasztalatlan, panaszkodjak a tapasztaltnak. De koszonom, hogy ravilagitottal az elet egyik legegyszerubb dolgara: a kommunikaciora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!