Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok tudnátok segíteni?
A páromnak szeretnék szexi dolgokat írni, a intim részével kapcsolatosakat leginkább. De nem vagyok túl kreatív, ti hogy dícséritek a partneretek farkát? Vagy fiúk nektek mi szexi? Írhattok privátban is ötleteket. Köszi. U.i: szép, nagy formás, ilyesmi nekem is eszembe jutott de ez olyan snasz.
N
Mert a külsejét akarod dícsérni, ami eleve sekélyes, ha egy péniszről beszélünk... Oké persze, vannak olyanok, amik kifejezetten tetszenek a nők egy részének.
De szerintem inkább arról írj neki, hogy az milyen, amit csinál vele(d). :))
30/F
Én ilyesmiket szoktam írni a volt pasimnak amíg külföldön dolgozott:
Alig várom, hogy itthon legyél és a számban érezzem a kemèny farkadat.
Vagy
Siess haza drágám mert iszonyúan kívánom a farkad, már nagyon várom, hogy magamban érezzem.
Ne legyél szégyenlős, írj neki valami ilyesmit 🙂 Este tuti letépi rólad a ruhát.
Nyugodtan usd fején a szeget. Ergo mond ki oszintén amire gondolsz. A ferfiak szeretik a noi erotikus gondolatokat oszintén kiejtve olvasni.
Drágám, alig bírok a puncimmal, kívánja a farkadat. Mikor josz már haza, nedves puncival várlak. Már szétfolyt a puncim annyira kívánlak. Alig bírom kivárni, hogy hogy magamban érezzem a nagy durung farkad. Akarom hogy jol megdugj. Jó fiú voltál? Ha igen hazajosz egy szopás az ajándékod. Kívánom hogy szétdugj. Kívánom hogy rongyosra b_szd a pinám :D
Figyu, valami hasonlokat nyugodtan. Az hogy mennyire legyen durva, meg oszinte (mint mondjuk az utolso ) azt neked kell eldonteni, hogy milyen a kettotok stílusa és személyisége.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!