Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szexeltetek már fesztiválon a szabadban? Vagy csak szopas volt?
Figyelt kérdés
Hogy történt? Megláttak mások?2019. júl. 2. 12:29
11/19 Ibiza2019 válasza:
Haver mesélte.... Minden szórakozóhelyen megy a drog :) emberek ti már voltatok eletetekben bárhol is szórakozni az éjszakában????? És ilyenek adják a tanácsokat és osztják az észt... Jesszus....
12/19 anonim válasza:
Nem minden szórakozó helyre járó ember drogos.
Egyesek nagyon korlátoltak. Lehet pizsi partyt csinálni. A Mama majd pattogat hozzá kukoricát.
13/19 anonim válasza:
Én is utálom a drogosokat. Dogoljenek meg.
14/19 anonim válasza:
Szabadban már igen, többször is. Fesztiválon sajnos nem sikerült senkit "beszereznem" évek óta... :( Pedig jó lenne egy jó hangulatú fesztiválkapcsolat minden extrával :) :)
15/19 anonim válasza:
14-es vagyok...
Pasi, mielőtt még jönnek a pasiktól a privik :D
16/19 anonim válasza:
A droid az nálatok kezdődik! Akiknek abból áll az élete hogy részegre isszák magukat, folyton, ettől jó a hangulat!
Mindenki más akit nem érdekel a bulizós agyhalott környezet, hanem mondjuk edzeni szereti, kirándulni, és hasonlók! Az kb nem is létezik!
DE, örülök hogy ilyen agyhalottak között nem kell létezni..
17/19 anonim válasza:
#16 igazad van. Bár néha én is bebaszok de csak ritkán
18/19 anonim válasza:
Egyértelmű hogy minden fesztiválon full részegek és drogosak az emberek. Volton is elég volt megnézni az embereket. Kiscsajokat már itatták rendesen.
19/19 Sic Semper Tyrannis válasza:
2 éve voltam Szigeten, 10 méterenként álltak biztonsági őrök. Be lehet drogozni a lányt, de ha valakinek kis esze van, akkor nem fog egyedül sétálgatni a fák között. Az őröknek meg ki van adva, hogy aki összeesik, azt egyből vigyék az orvosiba. Nem mondom, hogy lehetetlen, de elég nagy hangsúlyt fektetnek azért erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!