Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szexeltetek már fesztiválon a szabadban? Vagy csak szopas volt?
Szerintem ott ez folytonos jellegű... drog - pia, a lányok azt se tudják hogy kik!
Egy haver mondta egyszer, h voltak egy Pesti szórakozóhelyen, a nagy nyüzsgés közepette valaki drogot rakott a piájukba, utána azt se tudták hol vannak, azt csináltál velük amit akartàl... szó szerint, a mellét megfoghattad, megujjazhattad, kinyalhattad, bármit! Magáról nem tudta hogy kicsoda...
Nem drága :) Ti tipik azok a droidok vagytok akik még soha nem voltatok szórakozóhelyen és nektek minden szórakozó ember egy drogos meg mindenbe a legrosszabbat látjátok bele :)
A hozzád hasonlóaknak javasolom, hogy keressetek egy barlangot magatoknak és éljetek ott elszigetelve, nagyon nem fogtok hiányozni senkinek sem :)
Azért mert az ember szereti a kulturált társaságot, és nem kell neki ahhoz drog hogy jól érezze magát.
És igen, a szórakozóhelyeken megy a drog!
Aki nem akar drogosok között lenni, az menjen barlangba? Abszolut életszerűek vagytok! Enélkül nincs is jó hangulat. Agybeteg ez a világ!
Az már nem is “menô„ ha az ember vhol összeül beszélgetni a barátokkal/haverokkal.
Hanem az a trend hogy drog kell a jó hangulathoz, meg hogy a hányásodba fetrengj, és akkor én vagyok a partyarc!
Ez az ember alatti állapot!
:'D
Ezt mondom... a hozzád hasonló selejtek szemében mindenki drogos meg stb. :D
Neked a szabad levegőre nem lenne szabad kimenned nehogy valami baj érjen téged az életben vagy nem tudom, nehogy drogot tegyenek a presszódba :D
De amúgy igen, a szórakozóhelyeken mindenki drogos :) A tulaj, a pultosok, a biztonságiak, a fiúk, a lányok. Mindenki egy rossz csúnya drogos csak te vagy az aki "kulturáltan" képes szórakozni.
Te Droid.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!