Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fesztiválon szexeltetek e...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fesztiválon szexeltetek e már? Könnyen találni rá fiút. Lányt, esetleg párt? Kor?

Figyelt kérdés
2018. máj. 23. 07:52
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Lányként igen könnyen találtam rá partnert.
2018. máj. 23. 07:55
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

a fiatalok bulizni, lazítani, feledni mennek, néha egy fárasztó időszak után (pl vizsga időszak)

természetesen ilyenkor mindenben benne vannak, elég csak kicsit merészebbnek, nyitottabbnak lenned és biztos találsz néhány embert, aki veled akar nyitott lenni.

2018. máj. 23. 07:58
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Sötétedés után kitágul a világ ;)
2018. máj. 23. 08:37
 4/6 anonim ***** válasza:
93%
Fiút biztos, párt és lányt nehezebb, de azért az emberek fele szerintem elég sok új dolgot kipróbál egy ilyen fesztiválon.
2018. máj. 23. 08:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi az hogy párt?

Ezt hogy érted?

A nő meg a férfi érthető ha egyedül van.

2018. máj. 23. 10:04
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Sokszor.

Pasit könnyű találni rá.

Lánnyal még nem próbálkoztam, és asszem’ nem is fogok :)

35N

2018. máj. 23. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!