Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
80 éves férfi becserkészhet 26 éves csajt?
Figyelt kérdés
Nagyapám rákattant egy ilyen pipire. Van esélye?
F/22
2019. jún. 29. 19:21
2/10 anonim válasza:
Hát én ismerek egy csajt, aki 18 évesen rámászott egy 70 éves papira. Gőzöm sincs, hogy miért, nem is volt jó karban az öreg, meg pénze se volt valami sok. Szóval vannak ilyen bolond nők, lehet esélye az öregnek.
3/10 anonim válasza:
Ilyesmiről én is álmodozom, pedig én még "csak" 50 vagyok. 🤔😮 Mit meg nem adnék annak a kis perverz 18 évesnek, aki benne lenne ebben-abban néha... 😁
6/10 anonim válasza:
Persze, Hugh Hefner bácsinak is sikerült, mondjuk lehet inkább az anyagi javak jobban motiválták a hölgyet mint a bácsi, aztán ki tudja, nem beszéltem Hefner bácsival , lehet egy nagyon kedves öreg úr volt , sok múlik a személyiségen.
7/10 anonim válasza:
Igen. Ha az öregnek van pénze, akkor simán. Engem is kizsákmányolt az örökségemből, egy huszonéves nő.
10/10 anonim válasza:
Csak nem te is gerjedsz az "érettebb" korosztályra? Találkozhatnánk, még mielőtt szólitanak a Túloldalról... ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!