Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet férfiból nő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet férfiból nő?

Figyelt kérdés
Mármint a transzneműeknél. Normális válaszokat kérek.

2019. jún. 29. 11:39
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Rossz kategóriában tetted fel a kérdést!
2019. jún. 29. 11:40
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
úgy mint fából vaskarika:)
2019. jún. 29. 11:47
 3/6 anonim ***** válasza:
72%

Nem lehet.

Kozmetikai műtétekkel és mesterséges hormonokkal megváltoztathat magán néhány vonást, de fals illúzió azt hinni, hogy a biológiai nemét megváltoztathatja valaki.

2019. jún. 29. 12:15
 4/6 anonim ***** válasza:

ezt én is csináltam/csinálom, vagyis lehető legközelebb akarok hozzá kerülni

eddig:

leborotváltam magamat teljesen mindenhol

a hajamat kicsit hosszabbra hagyom, most majdnem vállig ér, pár cm kell még hozzá

a kövezetező cél az arcszőrzetem teljes eltávolítása, ezért is irtam ki ezt a kérdést:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerde..

aztán megyek tovább

2019. jún. 29. 13:24
 5/6 anonim ***** válasza:
68%
Hormonokkal és műtétekkel sok év alatt külsőre nagyon meggyőző változást lehet elérni. Az ember biológiai neme ettől nem változik, tehát gyereket szülni nem fog tudni.
2019. jún. 29. 15:25
 6/6 anonim ***** válasza:
60%

Reinkarnációval esetleg máskülönben esélytelen. Több tízmillió forintos műtét sorozat eredménye is sokkal gyengébb lesz mint bármilyen nőnek született átlagos nő esetében. Vannak jól kinéző kivételek, de nem vagyok benne száz százalékosan biztos, hogy ott minden férfias jegyet eltüntettek ideértve a hangot a csontkinövéseket satöbbi. Puncivá operált pénisz esetében is nagyon nagyon ritka az az eredmény ami nem néz ki brutális és elnagyolt hentes munkának. De még ha minden műtét optimálisan sikerül is és az illetőnek megvan rá a több tízmillió forintos kerete, akkor is az illető sejtszinttől kezdődően marad férfi.

Mint amikor egy Zsiguli-ra Ferrari karosszériát és műszerfalat raknak. A lényeg alig változik. Az eredmény egy felemás torz valami, de sok beteg embernek nyújthat ez az eredmény feloldozást. Ezért csinálják. Mert másik nemnek való testben érezni magunkat pokoli kín és egy nagyon súlyos pszichológiai betegség.

2019. jún. 29. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!