Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 100 férfiból hány marad örökre szűz?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok akik min 30 évet élnek, és nincsen semmilyen komolyabb bajuk.
És szeretnének párt, szexelni de sosem jön össze.
2018. júl. 22. 18:49
1/9 anonim válasza:
5 max 10
Itt GYK -n sincs ám annyi szűz amennyit olvassól
Valaki szánalom numerát keres a jajj szűz vagyok nem tudom eszik vagy iszák a puncit depressziós vagyok öngyi leszek ninncs értelme szánalmas életembek selejt vagyok
Hmmm
És mindig van egy “Anyatipus” akki istápól és beavat a nagy életbe!!!
24N
2/9 anonim válasza:
Én ilyen férfi vagyok sajnos. Én örökre szűz maradok ez biztos, hacsak el nem megyek prostihoz. Még nem sikerült rászánom magam. 26F
3/9 anonim válasza:
5 max 10? Az rengeteg. Nem hinném, hogy 350 millió férfi szűzen halna meg kb 100 év alatt.
5/9 anonim válasza:
1000-ből max 1, de szerintem még ez is túlzás.
6/9 anonim válasza:
A kérdés megközelítése szerintem jobb lenne, hogy mennyien maradnak egyedül, társ nélkül? Sztem 30 éves korig azért összeakad 1 fizetőssel azért.. Az alacsony (170cm) és kis/vékonyfarkúak nagy része viszont élete végéig egyedül marad, mert az ilyeneket sorra dobják...
7/9 anonim válasza:
1-es egyébként tévedsz, több itt a szűz férfi mint hiszed. Én évek óta látogatom ezt az oldalt és sok szűzel beszéltem már itt. Egyszer még egy 35 éves szüzel is nem tudom itt van e meg. Jómagam is az vagyok am.
8/9 anonim válasza:
szerintem a legtöbb aki "örök szűz", az is elmegy örömlányhoz legalább egyszer.
Persze most nem számolom bele a papokat és egyéb férfiakat akik fogadalmat tettek
9/9 anonim válasza:
30. Én is ilyenbvagyok. Gondolkozok, hogy örömlányt fizetek.
46/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!