Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak lányok akik eddig csak popsiba csinálták, de elől még szűzek?
Én ismerek egy ilyen 14 éves lányt, de nem válaszolok több kérdésre se itt, se privátban.
A lényeg, hogy igen, vannak.
Nem akarok általánosítani, de a mai 19-24 éves amcsi lányok között valamiért kifejezetten sok az ilyen, persze ott sem annyira megszokott, de több mint az előbbi vagy későbbi generációkban.
Én több ilyen lányt is "ismerek", de csak közvetetten, úgyértem ismerősöm ismerősei és 1x találkoztam velük, meg facebook "barátok".
Meg ismerek egy magyar lányt is aki néhány éve, 18 évesen még szűz volt és én 16 voltam akkor és nagyon vonzódott hozzám, meg az anális szex nagyon izgatta, nem sok kellett szerintem, hogy megkérjen a dologra, csak sajnos hirtelen elváltak útjaink. Szerintem később tutira előbb popsiba próbálta ki...
A csaj amúgy nagyon okos és jólekű ember, nem tippelné senki se neurotikusnak, se depisnek, se semmilyen pszichés betegnek, elég kiegyensúlyozott volt, de mégis bulímiás (volt?)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!