Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ezek alapján 100...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezek alapján 100 férfiból átlagosan mennyinél lehetek full esélytelen?

Figyelt kérdés

Részben azért írom ki a kérdést, mert már meguntam, hogy az összes hasonló jellegű az álságos önfényezésről szól. Hosszú lesz, ezért elnézést kérek.

A 160 centis testmagasságomhoz jelenleg 56,5 és 58 kiló között ingadozok. Voltam ennél 20 kilóval nehezebb nem is olyan régen, és mivel a sport meglehetősen távol áll tőlem, minden súlytöbblet, ami rajtam van, zsír, nem pedig izom. Dolgozok azon, hogy legyek még ennél könnyebb is, de mondanom sem kell talán, hogy fehér striám, némi narancsbőröm mindig lesz. A melleim esztétikátlanok, meg vannak ereszkedve, nem kerekek, inkább hegyesek, szétállnak és mindezt egy 10-11 centis átmérőjű bimbóudvar koronázza meg. Az arcomat mondjuk szeretem, nem rémlik, hogy más valaha beszólt volna rá, ellenben dicséretet kaptam már. Próbálok ízlésesen, nőiesen öltözködni, fiús ruháim nincsenek, a gumicsizmám az egyetlen nem magassarkú cipőm. A basic mindennapi "sminkem" kimerül alapozóban és szempillaspirálban.

21 éves létemre híján vagyok a szexuális tapasztalatnak, szóval fogalmam sincs, mennyire lennék bevállalós, hogy képes lennék-e megfelelni az általános elvárásoknak. Szoktátok írni, hogy bizonyára valami nem stimmel azokkal, akik "vénségükre" itt tartanak, ez rám igaz is, hiszen megjártam több pszichológust, pszichiátert, szedtem/szedek gyógyszereket különböző mentális zavarokra. Hivatalosan eddig pánikbeteg voltam, neurotikus, depressziós és bipoláris, bár a legutóbbival szerintem lehetne vitatkozni (ezen kívül esélyes, hogy van egy enyhe OCD-m, nem diagnosztizáltak vele ugyan, de apámat igen, úgyhogy tudnék mesélni a jellegzetes tünetekről). Nem rí le rólam messziről, hogy "kattant" vagyok, jó kedélyűnek ismernek az emberek, szeretem szórakoztatni, megnevettetni őket, élvezem a társaságukat; ehhez persze kell, hogy ne legyenek számomra teljesen idegenek. Hosszabb távon, közelebbi ismeretség esetén válik tetten érhetővé, hogy akadnak problémáim kötődés és az érzelmek megfelelő kezelése terén, pl. lobbanékony vagyok, szavakkal nehéz szeretetet kifejeznem, függök érzelmileg a másiktól abban az értelemben, hogy a kelleténél nagyobb hatással van a lelkiállapotomra az, ahogyan adott pillanatban bánik velem, jobban rá vagyok szorulva a törődésére és az ölelésére, mint koldus az aprópénzre, illetve nehéz kilépnem abból, ami nem működik, odaadóvá és önzetlenné tesz a ragaszkodásom, de borzasztóan sérülékennyé is egyúttal.

Alapvetően nem szokás nőies jelenségnek tartani engem, mert nem csorbítok sokat a mondandóm élén (please, tegyünk most különbséget ez és a szándékos bunkózás között), jelzem az esetleges egyet nem értésemet, használok trágár szavakat, amikor a helyzet nem kívánja meg a kimértséget és az illedelmességet, és ezekhez a gyárilag mélyebb, erőteljesebb hangszínem is hozzájön. Észrevettem, hogy a legtöbben nagyobb intenzitással gyűlölnek másokat, mint én; nekem vagy szimpatikusak, vagy semlegesek az emberek, ha valaki ellenségesen viselkedik, netán kicsesz velem, akkor előbb leszek szomorú, mint hogy megutáljam őt.

A szórakozóhelyekért nem vagyok odáig, viszont kocsmába néha járok, szívesen veszem a házibuli meghívásokat, szeretek inni annyit, hogy megérezzem, de azért ne hányjam tőle össze magam. Ezt azért említem, mert olvastam jó párszor, hogy a "bulizgatós" csajokat mélységesen megvetitek. Messze nem vagyok olyan művelt, amilyen lenni szeretnék, az időm minőségi eltöltéséhez sem értek, lustaság és motiválatlanság jellemez, érzem, hogy kevesebbet hozok ki magamból, mint amennyi potenciál lenne bennem. (A megkezdett tanulmányaimat befejezem, csak amolyan se jó, se rossz átlaggal a színötös teljesítmény helyett.)

Ezek jutottak eszembe hirtelen, amit bónuszként hozzáfűznék, az az, hogy éveken át szerelmes voltam egy lányba. Nem következik belőle sem az, hogy nőkkel óhajtanék hancúrozni a (férfi) társam háta mögött, sem az, hogy édeshármasozára vágynék, de még csak az sem, hogy el tudnék képzelni kapcsolatot más velem azonos neművel. Csupán tisztában vagyok azzal, hogy azok között, akik a fentiek után nem könyveltek el selejtesnek, akadnak, akik a biszexualitásom (ha ez annak minősíthető) tudatában majd el fognak.

Mondanám, hogy kíméljetek meg a "végig sem olvastam, írjál már kevesebbet" típusú válaszoktól, de úgysem jut el idáig, aki ilyesmire készül. :D

2019. jún. 9. 15:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
A leírtak alapján én nem zárnálak ki.
2019. jún. 9. 16:01
 2/12 Rockarc ***** válasza:
67%

Szerintem ez korrekt onismereti leiras magadrol, vannak necces reszek benne, de azert vallalhato. Ugy gondolom, hogy kicsit jobban at kellene meg gondolnod, hogy milyen celjaid vannak, mit szeretnel elerni es ehhez mit kell megtenned, mert a lustasag es a motivalatlansag a leginkabb riaszto. Ha kicsit osszeszeded magad, akkor lesz majd, aki tobbet is el tudna kepzelni veled.

43F

2019. jún. 9. 16:11
 3/12 anonim ***** válasza:
66%

Én lány vagyok, full esélytelen kB 30ra saccolnám, mondjuk mindenkinek ezt írnám. A maradék 70ből válogathatsz. Mindenki egyedi, és elég ritka hogy valaki csak a véknyak, csak a teltek kategóriát keresné, meg ennek is vannak átmenetei. A nagy száj meg a jó humor a többségnek bejön, nyílván a nőies öltözködés is. A többi szerintem csak később derül ki, hogy mennyire tudod kimutatni a szeretetet stb, ezzel még te se vagy tisztában ha jól sejtem. A betegségeket meg kezeltetni kell, sokan vannak így.

A pajzsmirigyedet nem nézték még?

2019. jún. 9. 16:11
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
Sosem késő elkezdeni sportolni, és akkor a tested is feszesedni fog, zsír helyett izom lesz rajtad több és jól fognak állni a ruhák. Mi baj a nagy mellbimbó udvarral? Kifejezetten szexi is tud lenni ám! (főleg ha sötétebb színű) A mentális problémák valóban gond lehet, de az is kezelhető, illetve a sport jótékony hatással lehet bizonyos hormonokra amik kiegyensúlyozhatják az enyhébb mentális zavarokat akár. Bár idősebb vagyok nálad, de semmi olyat nem olvastam ami javíthatatlan hátrány lenne. Ismertem teljesen hetero csajokat akik csókoltak már lányt, igaz ez nem szerelem, de nem a biszexualitásod határozza meg lesz e kapcsolatod, vagy sem. Légy jófej, nyitott, normális a srácokkal, törekedj javítani magadon ahol tudsz, és nem lesz semmi gond. (32/F)
2019. jún. 9. 16:12
 5/12 anonim ***** válasza:
58%

Ennyi alapján én sem zárnálak ki.

Max olyan 10 százalék lehet akit csak a felszínes külsőségek érdekelnek de ők a legkisebb hibáért is kizárnak bárkit.

2019. jún. 9. 16:20
 6/12 anonim ***** válasza:
56%
Azta, de r..adt sokat írtál! XD De osztom a 4-est.
2019. jún. 9. 16:42
 7/12 anonim ***** válasza:
65%

nekem külsőre semmi bajom nem lenne veled. gyógyszeres résznél gondolkodnék jobban a dolgon. mondjuk szerintem kicsit túlzó ks lehetsz magaddal, és előben nem látnak téged ilyennek.

27f

2019. jún. 9. 16:57
 8/12 anonim ***** válasza:
83%

Előre tisztázzuk,NEM bántani akarlak.Szóval:

Ezek alapján?Úgy érted,miután te elkönyvelted saját magadat selejtesnek,adnál esélyt bárkinek is?Á,úgyse kellenék neki,biztos van valakije,tuti,hogy csak megsajnált,engem nem lehet szeretni,folytassam?

Önbizalom hiány,megfelelési kényszer mond valamit?

Nekem emberileg nagyjából szimpatikusnak tűnsz,amit a külsődről írtál,azt elosztottam kettővel,de,ha te nem szereted magad,mástól se nagyon várd el.(Egy önbizalomhiányossal nehéz együttélni,személyes tapasztalat.)

Nem tudom,miért erre az oldalra jöttél.Ha visszaigazolást szeretnél,hogy semmi esélyed,legyél kicsit türelemmel.Biztos jönni fognak a *%@&#˘!,akik örömmel erősítik meg a negatív énképedet.TE viszont akkor is tudni fogod,hogy lenne esélyed,csak magadnak sem mered beismerni,mert a változás kényelmetlen.

2019. jún. 9. 17:29
 9/12 anonim ***** válasza:
A mentális problémák miatt félnék
2019. jún. 9. 20:07
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egy teljesen átlagos ember őszinte leírása. Problémái pedig mindenkinek vannak, szóval ezek közül egyik se kizáró ok és a nagy részén amúgy is lehet javítani.
2019. jún. 9. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!