Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azok akik a szüleikkel élnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok akik a szüleikkel élnek (vagy nem csak a párjukkal), ti hova rejtitek a szexjátékaitokat?

Figyelt kérdés
dildó vibrátor, maszturbátor flashlight (isten tudja még kinek mije van), ti hova rejtitek? Szeretnék beszerezni valamit, de az az igazság hogy kb sehova nem tudnám rakni, ugyan a szobámat én takarítom, de kiszámíthatatlan hogy anyámra random rájöjjön a nagytakaríthatnék mikor nem vagyok itthon, vagy csak szimplán keressenek valamit és a szobámba is beletúrjanak, szóval benne van az hogy megtalálják ha csak szimplán be van dobva a szekrénybe, és már a puszta gondolata is baromi kínos hogy megtalálják... ti hova rejtitek? (az ilyen: "a barátnődet/barátodat is a szekrényben tartod?" jellegű megszólásokkal kíméljetek légyszíves.)

2019. jún. 29. 15:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél zárat az ajtóra.

Normális szülő fel tudja fogni h a gyereke ha 18 elmúlt, ha otthon is lakik a saját szoba saját terület.

Valahogy ezt kéne megertetni otthon

2019. jún. 29. 15:52
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy páncél dobozom elég nagy én abban tartanám
2019. jún. 29. 15:52
 3/14 anonim ***** válasza:
69%

Táskámba hátizsákomba rakom de nem rejtem el.

A szoba ajtómat meg 11 éves korom óta zárva tartom és csak kopogás után nyitom.ki

De már rég nem otthon lakok

2019. jún. 29. 15:55
 4/14 anonim ***** válasza:
az ágyamban van egy doboz a díszpárnák alatt.
2019. jún. 29. 16:01
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Szülő vagyok. Kopogás nélkül , és válasz nélkül eszembe sincs bemenni, kutatni meg plane nem fogok.

Ami rám tartozik elmondja, ami nem azt nem.

Maganelet is letezik.

2019. jún. 29. 16:11
 6/14 A kérdező kommentje:
Az rendben van hogy te mint szülő így gondolkodsz, meg sokan másoknál is ez a normális (szerintem is) de a szüleimnél, "az én házamban nem zárjuk az ajtót" a mentalitás...
2019. jún. 29. 16:24
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon el kellene rejteni akkor beleépíteném valamibe, mondjuk gépház, régi fajta tv. Az én szüleim a zoknisban rejtegetnek dolgokat ( nem kutakodtam)
2019. jún. 29. 16:25
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy méretesebb plüss maci belseje. Levágod a fejét kicsit kibelezed innen onnan varsz bele cipzárt és kész is. Senki nem fog rájönni 😁
2019. jún. 29. 16:32
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
az én vibrátorom az íróasztalom fiókjában van egy külön kis zsákban, az meg pár füzet alatt, esélytelen h megtalálják. 21L
2019. jún. 29. 17:08
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincsenek ilyen dolgaim, de gondoltam már rá, hogy ha vennék akkor a számítógép házba raknám bele mert nem ért a családból senki a gépekhez rajtam kívül.
2019. jún. 29. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!