Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak azok a férfiak találnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak azok a férfiak találnak szexre nőt, akik nem a szüleikkel laknak?

Figyelt kérdés

2018. aug. 31. 07:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem feltétlenül, de igaz, hogy segít. Nőként sokkal szívesebben feküdnék le vagy jönnék össze valakivel, akinél nem kell a szülőket kerülgetni. Elég kínos tudna lenni, ha másnap reggel összefutok velük a konyhában, vagy ilyesmi.
2018. aug. 31. 07:57
 2/19 A kérdező kommentje:
A szüleivel élőknek csak a kezük és a prostik maradnak, ugye?
2018. aug. 31. 08:20
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Első pasi akivel elvesztettem a szüzességem

Még otthon lakott

2018. aug. 31. 08:21
 4/19 anonim ***** válasza:
87%
20 éves vagyok, otthon lakom egyetemre járok és majdnem 2 éves kapcsolatom van.
2018. aug. 31. 08:24
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván ha 18 évesen otthon laksz nem gáz. De ugye te itt szexpartnerről beszélsz nem pedig barátnőről, és egy szexpartner miért akarna felugrani hozzád néha egy gyors szexre mikor ott vannak a szülők?

Ezt az emberek szeretik titokban tartani, tehát max úgy fog összejönni ha a lánynak van helye találkozni, de elég kicsi rá az esélyed.

2018. aug. 31. 08:25
 6/19 A kérdező kommentje:
Na jól van, amíg össze nem kaparok egy saját lakhelyre valót, addig prostizok és nem ismerkedek senki mással.
2018. aug. 31. 08:31
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Prostizás a leggázabb dolog amit tehetsz. Hány éves vagy amúgy? Nekem amúgy az egyik haverom kolis, és neki nagyon sok egy éjszakás kalandja volt (hetente 1-2 átlagban mondjuk). Mivel koliba nem tudta felvinni ezért ő mindig a csajhoz ment és mindig megoldotta. Szóval nem értem mi a probléma.
2018. aug. 31. 08:34
 8/19 A kérdező kommentje:
Ha számít a kor, akkor nekem végképp a prostik maradtak. Inkább nem is közlöm, mert tudom a választ.
2018. aug. 31. 08:36
 9/19 anonim ***** válasza:
89%
Elég szánalmas vagy. És nem, nem azért, mert otthon laksz, hanem mert minden megszólalásodból süt az, hogy csak sajnáltatni akarod magad. Talán ezért nem találsz nőt, nem azért, mert otthon laksz.
2018. aug. 31. 08:39
 10/19 anonim ***** válasza:
79%
Te így soha az életben nem fogsz szexre nőt találni.
2018. aug. 31. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!