Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy szeretnék végre valami csajt megdöngetni, de mindig a homárok találnak meg?
Figyelt kérdés
2018. júl. 1. 20:53
1/10 anonim válasza:
Élőben kell ismerkedni, barátom! Csak képes vagy különbséget tenni egy nő és egy (meleg) pasi között... :)
2/10 A kérdező kommentje:
Élőben is ez van.
2018. júl. 1. 20:58
3/10 anonim válasza:
Gondolom pamacs hajad van, feszes naciban jársz, és anyád se tudja eldönteni, hogy fiút szült-e, vagy lányt....
Na meg ha így állsz hozzá: “szeretnék végre valami csajt megdöngetni”, egyáltalán nem csodálom, hogy kerülnek a csajok.
4/10 anonim válasza:
És élőben ez hogy történik? Mert nem egészen értem.
Rámész a csajra és kiderül, hogy fiú, vagy közétek lép egy meleg srác? Vagy hogy kell érteni?
5/10 anonim válasza:
Ez úgy megy a valóságban 3-as, hogy amikor előveszi a farkát épp megdöngetésre a kérdező, akkor bumm a semmiből előkerül egy homár és rácsíp a farkára ezekszerint. Tuti el van átkozva a srác...
7/10 anonim válasza:
Nyugi, engem is gyakran néznek b*zinak a vékony testalkatom miatt (főleg ilyenkor, nyáron), de ez nem akadályoz a csajozásban. :)
8/10 anonim válasza:
Valószínűleg ugy nézel ki hogy érzékel teged a híres melegradar
Vagy a stílusod olyan
9/10 anonim válasza:
A ferfiak nagyon kezdemenyezöek, es hajtanak , a melegek is
A nök passzivak ismerkedeskor
10/10 anonim válasza:
Én pedig már harminc felett vagyok de mégis elöfordult velem is,eldumálgattunk, csak sokszor felhoztam hogy jo lenne becsajozni ilyesmi hogy ahova ö jár milyen csajok vannak akkor vette magát észre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!