Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak azok a férfiak találnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak azok a férfiak találnak szexre nőt, akik nem a szüleikkel laknak?

Figyelt kérdés

2018. aug. 31. 07:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%
Én pl a feleségemmel lakom. Az akkor melyik kategória? :-))
2018. szept. 1. 15:39
 12/19 anonim ***** válasza:
Igen.
2018. szept. 4. 00:44
 13/19 mikeXxX ***** válasza:

Ennyire nem lehetsz szerencsétlen !!!

Szedd már össze magad ember millo hely van ahol lehetséges de bérelhetsz is lakást vagy akkor viszed haza amikor nincs senki gondolkozz már kicsit az eszem megáll ! 😱

2018. okt. 15. 18:55
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem számít semmit ha otthon laksz 26 éves korodig. Utána évről évre egyre kellemetlenebb én igy gondolom. "Sok" lánnyal szexeltem akik otthon laktak én is otthon lakok tök mindegy. Apuci feszült szokott lenni :D. 24F
2018. nov. 15. 19:17
 15/19 anonim ***** válasza:

Ha mindketten elmúltatok 18, akkor már lehet panzió, szálloda... Vagy egy buliban szexeljetek.

Nyilván az a jobb, ha van saját kégli, de nem kizáró tényező, ha nincs.

2019. jan. 27. 08:35
 16/19 Drazicc ***** válasza:
Nekem volt egy-két sajnálatos szitu amikor konkrétan tudtam, hogy azért szakít velem a lány mert szülőkkel lakom (a szüleim nem engedték hogy áthozzak vkit), sőt akkoriban amikor komoly kapcsolatom volt a parkokban kellett megoldani. Utána lett kocsim, szóval tűzoltásnak jó volt, amikor meg albiba költöztem na az már nagy változás volt, de utána volt egy idegesítő időszak, hogy saját lakásom volt és senkt nem bírtam felszedni:)
2019. márc. 10. 23:10
 17/19 Retardált Reptoid ***** válasza:
Autoban is lehet.
2019. márc. 11. 02:06
 18/19 Vree ***** válasza:
100%

Minek írtad ki a kérdést, ha már úgyis meggyőzted magad? :D Írják neked, hogy nem, nem kizáró ok, mire te mintha nem is hallanád “jó, akkor nem próbálkozok, inkább prostizok”...Hát prostizzá’ xD

Szerintem nem az otthon lakás a probléma, amiért nem megy nálad, próbálj ügyesebben ismerkedni :D

2019. márc. 11. 02:22
 19/19 anonim ***** válasza:

Ez baromság. Nem mindig vannak otthon valószínüleg.

De vannak ilyen "buvóhelyek" néhány ezer ft-ért.

[link]

Amit prostira költesz abból legalább 4 alkalmat lehet fizetni.

Ezen kivül többen írták az áruházi mozgássérült toalettet, ahol nagyobb a hely.

Jó időben szabadba is ki lehet menni, vagy baráttól kölcsön kérni a szobát, vagy ha van kocsi az is megteszi.

2019. márc. 11. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!