Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolat. Normalis ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolat. Normalis ha meg se csókol és csak alul vetkőzünk le?

Figyelt kérdés
2019. jún. 28. 22:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
36%
vagy vazelin.
2019. jún. 28. 22:38
 12/19 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem is megalázó rád nézve! Üríteni használ, semmi másra. De gondolom te választottad, úgyhogy ha neked így jó, akkor ne reklamálj!

48+Ffi

2019. jún. 28. 22:38
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Szexkapcsolat. Mégis mit vártál? Hogy gyengéden levetkőztet és lesz ciróka maróka, simi meg puszi? Ez pusztán a dugásról szól. Valamelyik lyukadat odatartod neki, aztán kész. Ez is csak azért van, mert lusta kiverni, te meg vagy olyan hülye, hogy megengeded magadat kihasználni, megalázni. Nem vagy neki több, mint egy televert zsebkendő, akit használat után a kukába dob. Csak annyi a különbség, hogy te újrahasznosítható vagy, mert téged többször felhasznál/kihasznál a kielégüléséhez.
2019. jún. 29. 00:43
 14/19 anonim ***** válasza:
Szóval ez a szexkapcsolat..Én inkább ebből nem kérek. N
2019. jún. 29. 05:35
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem! Szerintem nem ez a szexkapcsolat! Ez csak dugás! A jó szexhez kell valami alap érzés, érzelem, szimpátia, ilyesmi. Ehhez pedig simán hozzá tartozik a csók is!

Legalábbis szerintem.

48+Ffi

2019. jún. 29. 07:05
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet normálisnak mondani. Semmilyen érzés nincs feléd ez nyílvánvaló, az egyedüli dologhoz amihez hozzá kell hogy férjen, elég is alul levetkőzni, hiszen ott van az a dolog. Csak ürítésre használ. Ez az önkielégítés után következő lépcsőfok. A férfiak a kezük iránt sem éreznek semmit. De komolyra fordítva szót, fel nem foghatom hogy miért jó ez neked, neked van ilyenkor orgazmusod? Önbecsülésed? Büszkeséged? Mit gondolsz magadról? Tényleg nem bántani akarlak, csak ez nagyon érdekel engem.
2019. jún. 29. 07:18
 17/19 A kérdező kommentje:
Hát ő is kielégít engem, simogat, puszilgat csak éppen csók nincs.
2019. jún. 29. 08:15
 18/19 anonim ***** válasza:
ez engem is marhára zavarna, de valószínű ezért nem mentem bele soha szexkapcsolatba valakivel.. mert tudtam, hogy nem nekem való.
2019. jún. 29. 10:03
 19/19 anonim ***** válasza:
Tedd lapátra és keress mást, aki megbecsül mint Nőt.
2019. jún. 29. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!