Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez belefér még a szexkapcsolatba?
Figyelt kérdés
A pasi akivel együttvagyok hétvégén hajnali egykor felhívott kicsit ittasan (részeg nem volt), hogy hiányzom neki, meg olyanokat mondott hogy imád. Azóta nem is beszéltünk, most találkozunk majd újra, hogy kellene viselkednem, mintha semmi nem történt volna vagy kérdezzek rá mi volt ez? Mással hasonló történet? Ti ezt mire vélitek?2019. jún. 20. 17:59
1/10 anonim válasza:
Mindig ez a vége, az egyik előbb utóbb többet érez,többet akar.
2/10 anonim válasza:
Mennyi idősek vagytok? Mennyi ideje tart ez a kapcsolat?
3/10 anonim válasza:
A pasik ilyenek ittasan. Hagyd rá
4/10 A kérdező kommentje:
Fél éve tart, harminc körüliek vagyunk.
2019. jún. 20. 18:06
5/10 anonim válasza:
Sokat ivott.
Sztem tégy úgy, mintha semmi se történt volna.
6/10 anonim válasza:
Szerintem csak a piálás miatt mondhatta.
Én rákérdeznék,de valószínű azt se tudja már mit beszélt akkor. 🙂
8/10 anonim válasza:
Kiderítheted ha akarod. Mond neki, hogy "cuki voltál piásan"... Ha nem volt nagyon piás emlékszik mit mondott, és ha látja, hogy pozitív a reakciód, talán megnyílik neked. De előtte nem árt ha te magad is tudod mit akarsz. Ha elég csak a szex, ne hozd szóba!
9/10 anonim válasza:
Piától volt szerintem.Lehet,hogy többet kezdett irántad érezni,lehet,hogy csak kedvel vagy csak szexre vágyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!