Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Belefér szexkapcsolatba? Vagy?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belefér szexkapcsolatba? Vagy?

Figyelt kérdés

Ha van egy adott szexkapcsolat, és először feküdtetek le egymással, együtt is aludtatok azon az éjszakán, belefér hogy összebújva aludjatok el ?

ÉS ! még valami !

Ha a lány leirja másnap a fiúnak hogy szüksége lett volna arra hogy odabújhasson, és a fiú erre azt válaszolja hogy ezt akkor este mért nem mondta neki a lány, mert ha mondja akkor bármibe benne lett volna ez mit jelent ?

Köszönöm ha végigolvasod.

2018. aug. 21. 16:40
 1/8 anonim ***** válasza:
42%
Azt h nem csak a f...dat de az erzelmeidet is le akarja szpni
2018. aug. 21. 16:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt jelenti, hogy még nem tudjátok kimondani, mutatni az érzelmeiteket, pedig vannak.

Át kéne tenni a tini párkapcsolatok kategóriába, azt hiszem.

2018. aug. 21. 16:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Valakinek belefér valakinek nem. Van akinek már az együtt alvás sem.
2018. aug. 21. 16:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk belefért. Persze, mi is úgy kezdtük, hogy tali, szex, aztán mentem haza vagy a lány.

De utána felvetődött, hogy maradna éjszakára, így többet tudunk dugni és nem csak 1-2 menet lenne. Szex, mozi, kaja, majd haza és megint szex.

Amikor ott aludt, összebújás automatikus volt. Odabújt, én átkaroltam és aludtunk.

2018. aug. 21. 16:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem belefér. Valamennyi érzelem mindig kerül a szexbe. Ez még korántsem jelenti azt, hogy össze akarna jönni bárki bárkivel.
2018. aug. 21. 17:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem is van szexkapcsolatom. Néha összebújunk utána, néha csak nagyokat dumálunk. Van h én bújok hozzá, van, hogy ő húz oda! Kedvfüggő!

Mondjuk ez nem mindenkinek fér bele, evvel kapcsolatban a partnerednél érdeklődj!:)

2018. aug. 21. 17:29
 7/8 anonim ***** válasza:
67%

Szexkapcsolatban nem

Szerető viszonyban igen

Akkor is lehet szeretőd ha szingli vagy

De én szexpartnerrel csak dugni járok össze

A szerető meg teljesen más majdnem olyan mint egy párkapcsolat de mégse

24N

2018. aug. 21. 17:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Valakinek belefér, van, akinek nem. Nekem is volt olyan szexkapcsolatom, ahol gyakorlatilag mindenki azt hitte, hogy együtt járunk, pedig nem így volt. Kedveltük egymást, de nem voltunk szerelmesek és komoly kapcsolatot sem akartunk a másiktól. Viszont együtt aludtunk, összebújtunk és utóbbit akár nyilvánosan is, társaságban. Viszont ez ennyiben ki is merült, nem volt több ennél.

Viszont volt olyan szexkapcsolatom is, amibe már egy ölelést is túlzásnak vélt a partnerem, nemhogy együtt alvás, vagy összebújás. Ő megmondta, hogy ilyen nála csak azzal fér bele, aki iránt érzelmei is vannak és nem csak kedveli, mint egy barátot.

Szóval ez emberfüggő, hogy kinek mi fér bele.

2018. aug. 21. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!